writing-img

sončne kreme

clock-img

03.05.2005, 14:19

clock-img

mamci

pencil-img

179

živjo punce!

katere sončne kreme uporabljate (oz. boste uporabljale) in kolikšen faktor za vaše :). Baje bo poletje vroče.

pozdravček

clock-img

03.05.2005, 14:21

clock-img

Anonimen

Bom kar tukaj dodala, katero kremico(za sonce) naj kupim za novorojenčka?Dosti ljudi mi reče, sej tako malega ne rabiš mazat:zmeden:

clock-img

03.05.2005, 14:23

clock-img

MEGY_Patricija

pencil-img

218

:morje: :morje: JA kremice se fajn jih bomo potrebovali mi imamo NIVEA FAKTOR 25-30 za otrocicke sun -sprey for -kinder v spreju ouglavnem pa niveja .

Men je ta najbols......pa veliko soncnih dni pa malo opeklin
:metulj::metulj::morje::morje:

clock-img

03.05.2005, 14:31

clock-img

janja

pencil-img

1559

Mi imamo komplet Vichy (priročna torbica vsebuje kremo v spraju SPF 30, kremo SPF 60 in mleko za po sončenju). Smo uporabljali že lansko leto, ko je bil mali star 9-10 mesecev in smo bili zelo zadovoljni. Lepo se razmaže, primerna tudi za obraz, nima močnega vonja...sicer pa je za dojenčke (po 6 mesecu) obvezna oprema še klobuček in bombažna majica. Sončenje ni zdravo, sploh pa so opekline, ki jih dobi otrok do 16. leta najbolj nevarne in potencialne za razvoj kožnega raka v poznejših letih.

Pa veselo senčenje.:morje:

clock-img

03.05.2005, 16:51

clock-img

Anonimen

Janja katere barve pa je ta komplet a rumene a oranžne barve.Men je danes obe priporočala.

clock-img

03.05.2005, 17:01

clock-img

rubin

pencil-img

130

mi imamo od Bubchna, faktor 25 in zaenkrat zelo zadovoljni.Tudi nima močnega vonja in se lepo maže.

clock-img

03.05.2005, 20:49

clock-img

Nikica

pencil-img

278

Tudi Bubchen s faktorjem 25 in Irido s faktorjem 30.

clock-img

03.05.2005, 22:07

clock-img

MARTY

pencil-img

41

Jaz sem ravno danes kupila Vichy SPF 30, mi je pa gospa v lekarni svetovala naj jo do 6 m ne mažem in naj jo rajem skrivam pred sončkom.

Lep pozdrav, Marty

clock-img

04.05.2005, 08:08

clock-img

janja

pencil-img

1559

****, jaz imam svetlo moder komplet. Piše da je za otroke. Sem ga pa kupila lansko leto, pa mi je v lekarni rekla, da lahko uporabljam tudi letos, le da krem ne smem izpostavljati soncu.
Mogoče so letos zamenjali barvo torbic. Ne vem.

clock-img

04.05.2005, 09:21

clock-img

Anonimen

Janja-na eni piše za svetlo polt na eni pa za zelo občutljivo.Potem bo gotovo ta zadnja varjanta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem