writing-img

soncek-spletna trgovina

clock-img

20.01.2005, 09:37

clock-img

mia-1

pencil-img

147

Zanima me kaksne izkusnje imate s kupovanjem preko omenjene trgovine? Nameravam namrec narociti avtosedez pa me zanima, ce ti ga res posljejo v tocno tisti barvi, ki jo narocis in kako dolgo traja, da ti ga dostavijo? A postnina je ista za vse kar narocis?(690sit?!)LP

clock-img

20.01.2005, 09:43

clock-img

malika

pencil-img

3199

Dobiš točno tisto kar si naročila, tudi v isti barvi. Ko naročilo oddaš, dobiš potem iz njihove strani mail s računom in znesek je ob dostavi isti. Sicer pa lahko kontaktiraš na njihovo tel št. pomoč naročnikom. Gospod Jani je zelo prijazen in ustrežljiv.

LP

clock-img

20.01.2005, 09:44

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jaz sem preko te trgovine kupila stajice. Sem zelo zadovoljna. Piše, da ti pošljejo v roku 15 dni, pa sem zjutraj naročila in imela dostavljeno naslednji dan, enako tudi copatke, bili so prave barve in prave številke.

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

20.01.2005, 09:45

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Jaz sem kupila avtosedež in sem bila zadovoljna. Ni bilo nobenih komplikacij. Sedež smo dobili v enem dnevu, ker je bil na zalogi. Če pa tega modela in barve ki želiš ni na zalogi, boš malo počakala. Sem doplačala samo še 690 sit za poštnino.

Lp :sloncek:

clock-img

20.01.2005, 13:24

clock-img

jagoda

pencil-img

737

tud jaz sem bila zadovoljna. Kupila sem dondolino stolček, res je bli treba kr neki časa čakat, ampak so mi to povedali že ob naročilu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem