cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sosedje- opravljanje

clock-img

04.03.2013, 19:58

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Kmalu bomo novopečeni sosedje v neki vasici. In po mojem videnju in obnašanju do sosedov se razumemo uredu. Do danes se s tem sploh nisem obremenjevala, dokler mi ni prijateljica, ki živi eno vas stran rekla, da nad nami niso ravno najbolj navdušeni in da s svojo hišo zastiramo pogled na hribe in še par krepkih glede naše hiše. Bila sem zelo negativno presenečena, ker takega občutka ko smo skupaj s sosedi niti nimam, ali pa so danes ljudje res tako zahrbtni.

clock-img

04.03.2013, 20:00

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Jaz že nekaj časa pravim, da "dok se moj komšiluk brine za mene, ja nemam brige." user posted image

clock-img

04.03.2013, 20:31

clock-img

enea

pencil-img

2440

ooo kerensa, velkmbek, user posted image ....

ma jaz se na sosede ne bi tolk sekirala, če te bodo vzeli za "svojo", te bodo, če ne pa ne, sej k boste tam boš kmalu videla kdo so ta pravi sosedje,..
a to ste novo hišo delali,... če ste, a niste vprašali za dovoljenje, oz. a niste imeli dovoljenja za gradnjo,... e to če ga imaš, se ne sekiraj,...

clock-img

04.03.2013, 20:41

clock-img

Doll

pencil-img

1726

O tem bi se dalo razpravljati user posted image

Če vam nekdo pove kar si misli je nesramen pa še kaj za povrhu ,ljudje pač večina obožujete tiste,ki so tiho in vam nič ne povedo user posted image

clock-img

04.03.2013, 20:57

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Jaz bi rekla, da se ne sekiraj preveč. S temi opravljanji je itak tako, da vsak še malo doda in potem pride ven nekaj čisto drugega. Verjetno nekomu pač ni všeč vaša hiša. Mogoče se kje skriva še malo zavisti zdraven. Pa kaj zato? Saj meni tudi ni všeč sosedova. Vsi vsem pač ne moremo biti všeč. Čez čas boš že ugotovila kateri sosedje so pristni in kateri igrajo. Zdaj se pa nehaj sekirat in raje uživaj v novem domu.

clock-img

04.03.2013, 20:59

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: lotty4

Bila sem zelo negativno presenečena, ker takega občutka ko smo skupaj s sosedi niti nimam, ali pa so danes ljudje res tako zahrbtni.

Najbrž tudi oni o tebi ne. Si že padla v njihov film user posted image user posted image

clock-img

04.03.2013, 22:57

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

to s sosedi je tko kot pri rahlo dementnih starejših; vse kar je novo, ni ok. ko bo minilo nekaj časa in se navadijo - bognedaj da vzameš stran user posted image

clock-img

05.03.2013, 06:37

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

to s sosedi je tko kot pri rahlo dementnih starejših; vse kar je novo, ni ok. ko bo minilo nekaj časa in se navadijo - bognedaj da vzameš stran user posted image

Všeč!! user posted image user posted image

clock-img

05.03.2013, 08:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.03.2013, 11:23

clock-img

alda

pencil-img

3570

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Všeč!! user posted image user posted image

2x všeč user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

05.03.2013, 21:30

clock-img

aknela123

pencil-img

670

ma to ti je tak - lih v soboto, ko smo se sprehajali s psom (naš na vrvici), na vasi ti je to tak - pri vsaki drugi bajti pes dol spuščen, te oblaja, nažene strah v kosti in sem rekla da še dobro, da sem tukaj že od rojstva in vem, komu lahko kaj rečem, pri kom se lahko malo pohecam, katere hiše se moram ognit v velikem loku, da ne dobim kakšne batine...
drugače pa - kakor boste vi, takšni bodo ljudje do vas. user posted image

clock-img

06.03.2013, 18:18

clock-img

Teya D.

pencil-img

449

Sosedje vse vedo,vse vidijo, ko jih rabiš v primeru nesreče jih pa nikoli ni doma.user posted image
Jaz se samo nasmehnem, dvignem roko in prav prijetno pomaham. To da jim ne uspe da ti pridejo do živega jih še bolj razžirauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem