writing-img

spalna vreča, t.i. žakeljček

clock-img

21.11.2008, 14:06

clock-img

mammi

pencil-img

17

Ali vaši otroci spijo v spalnih vrečah, t.i. žakeljčih. Naša ne spi prav rada v njej, celo noč se premetava in vse jo moti. Zanimajo me vaše izkušnje?

clock-img

21.11.2008, 14:23

clock-img

Tanana

pencil-img

6

Naša izkušnja z vrečami je zelo dobra. Pri nas je bolj hladno (tudi poleti), zato je sine že od novorojenčka spal v njej, zdaj je star štiri leta in še vedno ponoči izvaja telovadbo, tako da nobeno pokrivalo ne ostane na njem, zato je še zdaj v spalki. Malo se bojimo, ker jo bo kmalu prerasel, večjih bombažnih pa še nisem našla prav fajn (obstajajo namreč za različne dolžine oz. višine). Toplo priporočam. Ja, vmes je imel neko krizo, pa sem ga hecala in vanjo dajale njegove igrače, ki so mu potem povedale, kako je fajn spat tako ... pa je šlo. 

clock-img

21.11.2008, 14:28

clock-img

pob@linček

pencil-img

233

Pri nas ni sans.Sam da se mal otesnjenga pocut je konc.user posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

clock-img

21.11.2008, 14:53

clock-img

ninini

pencil-img

356

Imamo bolj toplo in ima ponoči samo pižamo še pokrit ni.

clock-img

21.11.2008, 15:02

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

IZVIRNO SPOROČILO: pob@linček

Pri nas ni sans.Sam da se mal otesnjenga pocut je konc.user posted image

uf pri nas je blo isto

clock-img

21.11.2008, 16:15

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Našo smo od začetka pokrivali z odejico - dokler se ni začela ponoči obračati v vse smeri in odkrivati. Od takrat je v spalni vreči - razen poleti, ko je bilo res toplo, je spala kar samo v pižamici. Ni nekih problemov - je kar lepo zadovoljna not. Z odejico pa ne bi mogla biti pokrita, ker bi se takoj odkrila, saj je tako aktivna ponoči, da jo večkrat najdem zjutraj ležati tako, da ime glavo tam, kjer je zvečer imela noge. user posted image

clock-img

21.11.2008, 16:20

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Danes sem jo prvič dala v vrečo.... in se je namesto ob 7h zgudila že ob 5ih... ne vem, morda bi se vseeno....
Imam eno, ki nima rokavov pa ne vem, kaj bi z njo počela.... mene v roke zebe, če jih imam zunaj... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

21.11.2008, 19:08

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Najin je od 4 meseca v vreči in ni problema tudi če brca lepo zaspi in spi celo noč. Zdaj ima 11,5 mesecev.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

21.11.2008, 21:40

clock-img

dejzi

pencil-img

392

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

.... Z odejico pa ne bi mogla biti pokrita, ker bi se takoj odkrila, saj je tako aktivna ponoči, da jo večkrat najdem zjutraj ležati tako, da ime glavo tam, kjer je zvečer imela noge. user posted image

Si mogoče pomislila, da bi prestavila posteljico? (energija, voda pa to) Tud moja se je premetavala, pa smo posteljico prestavili za 1m in je vse ok...tako, kot jo položim, tako se zbudi.

mammi: Smo pa vrečo tudi uporabljali in se je ni branila...

Tanana: Kaj pa, če na to vrečo, ki jo zdaj uporabljaš, prišijete dodatno blago?

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

clock-img

22.11.2008, 06:44

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

naš se je že kot dojenček premetval po posteljici in je bil skozi odkrit, OK poleti je itak toplo, ma pozimi pa ni prejetno spat brez pokrival in smo probali s spalno vrečo in je uspelo, še sedaj pri 3,5 letih vpraša, če ga dam spat v vrečo čeprav jo bo kmalu premajhna za njega;

clock-img

23.11.2008, 22:51

clock-img

tejca14

pencil-img

19

Pri nas je isto, hčerka se je že od enega 3 meseca dalje premetavala po postelji in se vedno odkrila, pa smo se bali, da si ne bi odejico poveznila na glavo ali kaj podobnega in smo jo dali v vrečo. In moram rečti, da se še vedno premetava, ampak zdaj vsaj vem, da je ne zebe.

clock-img

24.11.2008, 00:14

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Pri nas se dobro obnese. Spalna vreča je velika za 6m, naš 3,5-mesečnih pa rad brca - itak mu je pa dovolj ohlapna, da ni utesnjen.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

02.12.2008, 21:13

clock-img

dejzi

pencil-img

392

Tanana

Velike vreče imajo v SCHLECKER-ju. (sem jih videla in se spomnila, da si po njih spraševala)

http://www2.schlecker.com/htdocs/Suchergebnis.aspx?suchbegriff=schlafsack&x=0&y=0

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem