writing-img

spanje

clock-img

02.01.2008, 12:36

clock-img

nagica

pencil-img

51

zanima me, kako spijo vaši otroci- nekje okrog 10. mesecev starosti. Kakšne trike uporabljate, a jih pustite jokat...???!!!

clock-img

02.01.2008, 13:04

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Moj spi zelo lepo, je imel krizo vmes, ko se je skoz zbujal, pa jokal, pa je dobil dva zobka. Žana nikoli ne uspavam, dam ga v žakelj pa v posteljico, pa zaspi, čez dan gre spat 2 - 3x, zvečer zaspi med 19.-20.00 in se zbudi nekje med 6.30 - 7.30. Seveda tudi ponoči včasih zajoka, okoli glave mu lepo položim ene 3 dude, pa bo eno sigurno našel ponoči, si jo dal v usta in lepo spal dalje.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

02.01.2008, 14:27

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Moj   je že od 2 meseca spal celo noč,cca 13 ur skupaj.
In rešitev ni pustiti otroka jokat
Hmm,za drugega ti javim,ko dopolni 10 mesecevuser posted image

clock-img

02.01.2008, 14:45

clock-img

Anonimen

Še vedno bolj kot ne, ne spimo, jokat je pa ne pustim nikoli.

clock-img

02.01.2008, 15:28

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Ziza rules, pa skupno spanje..
Brez tega bi bila THE zombi, zdaj sem pa mali zombi user posted image user posted image user posted image
Jokanje - no go, no way!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

02.01.2008, 16:14

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pri nas se je do 9. meseca dojil še 1x ponoči. Takrat sva potem brez problemov ukinila nočno dojenje in po parih nočeh je potem prespal celo noč. Se je pa namesto z joško potolažil ponoči z dudo.

clock-img

02.01.2008, 17:01

clock-img

smotka lonib

pencil-img

2043

naša je bla par dni nazaj stara 9 mesecev, en mesec se ponoči ne dojiva, pa ponoči se ene 3-5 krat zbudi, čez dan pa spi 2-3 krat po pol ure, včasih izjemoma 2-krat po 45 min. če ponoči po 5 minutah ne neha jokati, jo vzamem k sebi in ko zaspi, jo dam nazaj v posteljico.

čao! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem