writing-img

spanje

clock-img

30.06.2008, 14:38

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

ojla
mene pa zanima kako vi spite oz ležite????nekje sem že nekaj časa nazaj zasledila,da spanje na hrbtu ni priporočljivo????a je to res al ne???
lp,petra

clock-img

30.06.2008, 14:45

clock-img

Volga

pencil-img

9346

clock-img

30.06.2008, 19:24

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Na kratko: drži... ker če spiš na hrbtu, ti vsa teža maternice pritiska na eno izmed glavnih žil, ki leži ob hrbtenici.

clock-img

30.06.2008, 21:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.07.2008, 09:33

clock-img

srček30

pencil-img

14

Ojla, jaz ne spim na hrbtu že kar od 4.meseca, ker mi je tudi gin.odsvetovala, ker kot je predhodnica napisala pritiska vsa teža na eno glavno žičo, pa še da ni priporočljivo, ker se otrok ne počuti dobro, da ga duši. V glavnem spim v polsedečem položaju z več podstavljenimi vzglavniki, delno pa tudi na boku, vendar ker mam tko velik trebuh mi ni tko udobno, ker si tud trebuh moram podložit z vzglavnikom.
l.p.

clock-img

01.07.2008, 10:24

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Meni je moja G svetovala, da lahko spim na hrbtu, dokler lahko in dokler mi ne rata slabo oz če se zbudim in mi je neprijetno, se naj obrnem. Kompliciram naj ne, raje naj spim, kot mi paše in se v miru naspim. Dokler baje mama ne občuti neprijetnost, na otroka ne more vplivat.
Ker sem tudi jaz na RR prebrala, da ne smeš na hrbtu in desnem boku spat, sem preletela še Pušenjakove nasvete in pravi enako, kot moja G.
Probam sicer čim manj spat na hrbtu, ampak velikokrat se kar zbudim na hrbtu, pa si ne delam zaradi tega preglavicuser posted image . Če tudi kdaj ne morem zaspat, se dam na hrbet in že smrčimuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 1.7.2008 10:28:42 >

clock-img

01.07.2008, 11:13

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Kompliciram naj ne, raje naj spim, kot mi paše in se v miru naspim. Dokler baje mama ne občuti neprijetnost, na otroka ne more vplivat.

to je pa res - na švedskem so tudi meni rekli, da naj spim kakor hočem, samo da spim user posted image jaz sem morala spat na fotelju, ker v 9 mesecu nisem nikakor mogla najt kompromisa - kar je meni vsaj delno pasalo, tamali ni in je brcala kot nora. kar je pa njej pa jaz nisem mogla tko bit. no, potem sem našla neko polležečo pozo, ki je sicer ful neudobna, samo takrat mi je edina pasala user posted image

clock-img

01.07.2008, 17:44

clock-img

vesna23

pencil-img

22

Spi tako kot ti paše. Čeprav je najbolje spati na levem boku, saj s tem otrok dobi več kisika.

clock-img

01.07.2008, 21:23

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Dokler ti paše na hrbtu, spi na hrbtu. Itak te telo samo opozori, če mu kaj ne paše. Meni se je začelo ful vrtet in slabo mi je ratalo zadnja dva meseca na hrbtu. Pa tudi zaradi križa in kolka mi je bolj pasalo na boku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem