writing-img

spanje na trebuhu

clock-img

16.09.2006, 17:14

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Oj!

Kdaj ste jih dale spat na trebuh? Naš Mark zelo rad spi na trebuščku. Čez dan ga včasih dam na trebušček, ponoči pa vedno na bok, čeprav se mi potem sam obrne na hrbet, na trebušček pa ga kar ne upam dat čez noč, ker ponoči spi od 22. -5. in se mi zdi to kar dolgo mam kar slab občutek, če je na trebuščku.

clock-img

16.09.2006, 17:44

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Moj je skoraj skoz spal na terbuščku. Eni so zelo proti, ampak kaj pa naj. Mojemu je full pasalo in je le tako koikor toliko normalno prespal noč, čim sem ga dala kako drugače se je skoz zbujal.

LP

clock-img

16.09.2006, 20:32

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Mij ni hotel ležati na trebuščku. Sedaj pa od 8m dalje sam želi spati na trebuščku. Glede noči in novorojenčka pa takole. Mi vsi trije (jaz in 2 brata) smo vedno ležali na trebuščku. Saj je to za user posted image  menda še boljše, ker se lažje "sprdi", če ga slučajno napenja. Pa tud, če se mu slučajno kaj spahne da ven. Če pa leži na hrbtu, pa ne more in se lahko menda zaduši. Tako so mi rekli.

clock-img

16.09.2006, 21:44

clock-img

natalia

pencil-img

1423

eh, naj spi na trebuščku. dojenčki si, ko so malo večji, tako sami najdejo položaj, ki jim ustreza, pa če jih obračamo ne vem kolikokrat....

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

16.09.2006, 22:53

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Newborn od 1m spi na trebuščku, mu ful paše, ker lahko v miru prda. ČE ga dam na bok, se sam skotali, tako da ga zdaj kar tako polagam.

clock-img

16.09.2006, 23:09

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Mi smo naši punčki dovolili spati na trebuščku nekje pri enem letu. Prej me je bilo vedno strah in sem jo dajala na bok vedno dobro založeno.user posted image

clock-img

16.09.2006, 23:11

clock-img

Anonimen

Na trebuščku od rojstva skoraj,ker se je vedno obračal z boka na trebuh in sem ga kar pustila

clock-img

17.09.2006, 09:56

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Pri prvem otroku me je bilo grozno strah, da bi spal na trebuščku, drugi pa je tako  spal od porodnišnice naprej. Ji je pasalo, ker se je tako lažje sprdela in je bila veliko bolj mirna.

clock-img

17.09.2006, 12:22

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Od 2. meseca naprej, ker sem ugotovila, da tako bistveno bolje in dlje spi.

clock-img

19.09.2006, 10:20

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Tole sem si prebrala danes zjutraj, ko mi je user posted image  spančkal v naročju. Pol sem ga takoj nesla v posteljico in položila na trebušček. Še kar pančka user posted image user posted image user posted image user posted image , drugače pa skoz jokca user posted image .
Alelujaaaa user posted image user posted image user posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem