writing-img

spanje podolgem in počez

clock-img

18.07.2008, 22:39

clock-img

madasa

pencil-img

287

Našo 4,5 mesečnico sem pred tednom dni ponoči iskala v kinderpetu saj je na njenem mestu ni bilouser posted image . No našla pa sem jo čisto na vrhu posteljice in počez(ravno tako velika je da je od ene do druge ograjice).
Jaz jo položim  podolgem in spi na S-J ona pa odrita na Z-V. Bi mogoče morala cel kinderpet prestavit?
Kako pa spijo vaši user posted image .

clock-img

18.07.2008, 22:54

clock-img

Mat3ja22

pencil-img

570

tudi naš se prestalja not...spi kokr mu paše. mislim da to nima veze s tem kako maš obrnjeno posteljico.

clock-img

18.07.2008, 23:34

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

Če imaš prostor, lahko poskusiš, včasih jim kje bolj ustreza - preizkušeno. Vendar se oba tudi premetavata in kak dan tako, drugič drugače. Sem pa nekje zasledila (pa nimam pojma več kje), da otroci nimajo smeri s-j ampak ravno z-v user posted image  - nekaj v zvezi z energijo......

clock-img

18.07.2008, 23:39

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Ja, naša 7.5 mes.  tudi pleše med spanjemuser posted image . Isto tavečja 7 let. Ona pa vedno starejša je bolj raje spi počez.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

18.07.2008, 23:53

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Naša se tudi obrača kot vrtavka. Ko sem jo ponoči po dojenju pustila v najini postelji, se je obrnila za 320 stopinj!!! Če bi spala še pol ure dlje, bi se obrnila za 360user posted image

clock-img

19.07.2008, 09:59

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Jaz sem situacijo rešila s spalno vrečo.....sem ga že od 3 meseca dalje dobivala v vseh možnih elementih user posted image ....ne vem, al se je igral gimnastiko al kaj.....vedno odkrit....neko jutro sem ga dobila celo obrnjenega za 180 stopinj, kako veselo čeblja sam s sabo user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

19.07.2008, 10:01

clock-img

Anonimen

Tudi tako spi, po dolgem in pocez.

Pravijo, da dojencek sam od sebe najde najbolj ugodno lego. Probaj prestaviti posteljico v drugo smer, bos videla, kaj je na tem.

clock-img

20.07.2008, 21:40

clock-img

bina30

pencil-img

526

Tut moj 7,5m rotira cele noči, pa se ne sekiram. Zgleda, da mu paše, da je stisnjen v kot, da ima občutek varnosti al kaj, ne vem.... vedno zleze na vrh posteljice in se obrne počez. Jaz sem pač na vrhu dala majhen povšterček, da se vanj stisne in ne v lesuser posted image

clock-img

20.07.2008, 22:07

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Naš pikec rotira po posteljci že predenj zaspi, tako da ga včasih najdem v enem kotu, drugič v drugem. Nikoli ni pokrit in včasih spi celo z glavo v plenički (obrazek seveda na stran), ritko pa v zraku... Pač mu tako paše. Ko je bil še mlajši je spal v spalni vreči, ampak sedaj je prevroče in verjetno tudi nebi hotel več spat v vreči. Včasih ga obrnem, če vidim da res nerodno spi, večinoma pa ga kar pustim.

clock-img

20.07.2008, 22:09

clock-img

Anonimen

Jaz dobim noge, moj pa glavo in roke, ki ga cukajo.user posted image  Ne vem kateri od naju se ima bolje.user posted image

clock-img

21.07.2008, 11:24

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

spijo kot si napisala.....na vse strani... kar navadi se..... naša se zelo rada stisne k zgornji stranici, glavo zarije v varovalo okoli posteljice in noge ji skozi gartre štrčijo....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

21.07.2008, 13:22

clock-img

tasyo

pencil-img

1040

Naša se tudi zelo rada obrača in jo najdem enkrat na sredini posteljice počez, drugič obrnjeno na glavo... Ni nekega pravila. Če pa je med nama (zjutraj se tako malo pocrkljamo), pa obvezno tudi jaz dobim noge. Ne moreš verjet, kako zna trimesečni otrok brcnit!

clock-img

21.07.2008, 13:31

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

tamala je bila tudi postavljena V-Z, pa je tako spala, kot ti opisuješ, pa sva ji prestavila posteljo S-J, pa spet isto spi user posted image  pomoje ji bolj kot lega paše pač tam stlačena spati. Aja, pa je stara eno leto, pa se še vedno uspe počez stlačiti user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem