writing-img

spermiogram

clock-img

25.11.2006, 15:05

clock-img

alina2

pencil-img

36

Lep pozdrav. Mene pa nekaj zanima a katera ve kako poteka preiskava za spermiogram in kako dolgo se čaka na izvide.lep dan

clock-img

25.11.2006, 19:42

clock-img

pot

pencil-img

1487

V Lj v Leonišču zgleda tako, da pokličejo ob 1. pregledu oba notri (ali partner sam) in zapišejo preiskave, ki so bile do takrat narejene in vzroke... Potem se partner sam odpravi v mini sobico. Čez en teden naj bi že bili rezultati, vendar mora partner počakati na pregled pri andrologu, kjer izve rezultate.
Kako je pa v Celju ali Mb, pa ti bo povedala še katera druga.
Veliko sreče.

clock-img

25.11.2006, 22:41

clock-img

til

pencil-img

574

V Trbovljah pa je tako da ti da ginekolog napotnico in gre dragi v bolnico gre v WC, ki je katastrofalen in opravi svoje! Rezultati so pa zelo hitro prišli!

Pa še za informacijo,ker men ni tega nihče povedal tri dni pred spermiogramom se ne sme imeti spolnih odnosov ali karkoli drugega, ker moj user posted image  in jaz tega nisva vedelauser posted image se je mogel prenaročiti!

Pa veliko sreče želim!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

26.11.2006, 10:08

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

V CE je tako, da partner dobi napotnico za spermiogram pri osebnem zdravniku, pokličeš v bolnico po telefonu, v laboratorij in ga naročiš. Tam ti dajo napotke koliko časa se je treba pred spermiogramom zadržat. Potem gre partner sam ali pa greš ti z njim v laboratorij, kjer te napotijo v eno sobo, ki je tudi obupna( poleg tega se ne moreš niti zaklent in imaš očutek, da bo za vsako, ko gre kdo mimo, vdrl v sobo) in naredita svoje. Pa če je treba se pač malo potrudišuser posted image Rezultate pa prideš iskat mislim,da po treh dneh.

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

26.11.2006, 14:25

clock-img

sbap

pencil-img

53

Pozdravljene!
Mene pa zanima, po kakem času poizkušanja pa naj bi partner šel na spermiogram? Ali se test lahko naredi tudi samo na osnovi lastne želje po testu ali mora v vsakem primeru to predlagati ginekolog?
Lp,

clock-img

26.11.2006, 22:41

clock-img

pot

pencil-img

1487

Če gre partner samoplačniško, potem gre lahko kadarkoli.
Običajno po enem letu preiskušanja najprej G dá neke vrste napotnico os. zdravniku, ta pa napotnico za spermiogram, ker je tvoj G ne more dati, osebni pa rabi pisno prošnjo, napotitev... Nevem zakaj takšne kolobocije. user posted image Mogoče je odvisno tudi od Dr..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem