cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spet kašelj- pomoč

clock-img

15.01.2008, 15:27

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Naša je tudi začela kašljat, kot piše v že napisanem postu- kašelj je bolj moker, kot suh, ful globok, diha hitro in plitko, vroča je, vendar nima vročineuser posted image , sirup ne pomaga kaj dosti, vlažilec malo, skratka poskusli smo vse mogoče... pa danes ponoči ni skoraj nič spala... zjutraj nisem vedela, ali iti k zdravniku ali ne, ker ni vročine...
Berem še o tem inhalatorju, bom šla pogledat v Hofer, če ga imajo, vendar tudi jaz dvomim, da mi bo masko pustila dat na obraz, a poskusit ni greh...

Skratka moje vprašanje je, ali peljat malo k zdravniku ali ne... tudi mi smo jo raje obdržali doma, da se pozdravi in ni šla v vrtec (pa saj tudi ne bi mogla it, ker je potem spala do 12huser posted image ), samo takle kašelj meni ni ravno normalno stanje, pa še en kup viroz se dogaja, ki nimajo zančilnosti vročineuser posted image  Kaj svetujete?

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

15.01.2008, 15:30

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Glede na dihanje bi jo jaz peljala k zdravniku.
Za vsak slučaj.

clock-img

15.01.2008, 15:52

clock-img

binica

pencil-img

512

Pelji jo, da ji posluša pljučka, če so čista.
Jaz sem Lano že 3x peljala v zadnjem mesecu..... raje večkrat kot premalo.... tako vsaj lažje spim.

Jo pa drži doma, da še kaj ne v vrtcu...

clock-img

15.01.2008, 15:56

clock-img

ma&he

pencil-img

143

ZA suh kašelj je pri nas najbolj zalegla čebula, ki sem jo tamali narezala na okensko polico. Zjutraj je nagnusno smrdelo, vendar je pomagalo, vsaj ponoči se ja kašelj pomiril, saj ne da bi ozdravela, ampak malo oblaži vse skupaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem