IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
kar se pa babice tiče, pa se kr malo bojim, saj ko smo na štajerskem pri njih in greva z dragim kam na obisk, ga morava prej midva uspavat, pol pa lahko šele greva. če ga hoče babica, ali teta, se dere ko zverinca
Temu se pa reče kompliciranje

in jaz sem bila ista. Kako bo zaspala pri mojih, če sem pa sama včasih potrebovala dve uri, da jo uspavam.. skratka, podobno kot pri vas.
Prvič je spala pri mojih starših, ko je bila stara tri leta...ja, tako dolgo smo čakali

. Pravzaprav me je streznila moja sestra in rekla, da naj pupo že enkrat pustim pri jih, naj neham komplicirat, da jo bodo že porihtali

. In sedaj po enem letu bi spala vsak vikend pri njih in tudi med tednom, kar pa ni izvedljivo.
Pred otrokom je treba bit samozavesten in mu ne smeš pokazat, da te skrbi, kako bo zaspal pri babici, ker te hitro obrne okrog

.
Pri nas se je skrajšal čas uspavanja na 10min, ko sem jaz začela delat in je pupa prej začela hodit v vrtec. Namesto 7;15, se zbudi ob 6:00. Zvečer pa že spi ob 19:00. SEm mislila, da se to ne bo nikoli zgodilo, ker prej ni bilo šanse, da bi zaspala pred 22 zvečer, ali pa še kasneje.
Spalnega rituala nismo nič spreminjali, tako da možno, da je od bolj zgodnjega jutranjega vstajanja, ali pa se ji je končno uredila ura za spanje.
Verjamem, da se bo tudi pri vas uredilo. Imamo pač radovedne navihančke, ki se bojijo, da bi s spanjem kaj zamudili

.