writing-img

spomini...

clock-img

10.06.2006, 11:29

clock-img

Anonimen

Včeraj sem šla z osebo, s katero sva nekoč (že nekaj let nazaj) majčkeno grešila user posted image   , na pijačo. Takrat sva imela res čisto zmešane glave, sicer pa sva vse končala pred njegovo poroko. Potem se nekaj časa nisva slišala in videla. Mene je kljub temu, da sem imela doma super fanta/moža ful metalo, ker si ga nisem mogla izbit iz glave. Malo sem sanjarila. user posted image
Včeraj sva se slučajno srečala. Jaz sem drvela v svojem tempu, on v svojem.  Njegov nasmeh sem videla na 100m user posted image . In hojo, na daleč sem ga prepoznala. Bila sem vesela, ker ga je zanimalo kam hitim. Še čas si je vzel, da je nekaj pregledal. Mimogrede, kar na cesti. Ker sem imela še opravke, me je sam počakal na kavici. Ko sem prišla, sva zajadrala v pogovor. Pregledala sva poročne prstane (tudi jaz sem se med tem poročila), pogovarjala o potovanjih, delu,...Velik stvari je zvedel o meni, mi je bilo kar malo nerodno. U glavnem, bilo mi je lepo, ful. Seveda je bilo čutiti majhno napetost zaradi tistih stvari, ampak bilo mi je lepo, da sva se normalno pogovarjala.  In ni nobene zamere. Vsaj upam.

Upam, da bova še kdaj skočila na tako kavico user posted image

XXX če slučajno kdaj to bereš,
lep pozdrav,
si mi polepšal dan.

xxx

clock-img

10.06.2006, 12:45

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Lepo-kako se da človeku polepšati dan.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

10.06.2006, 13:25

clock-img

Anonimen

To je pa res lepo. Jaz bi bila tudi zelo vesela, če bi se mi kaj takega zgodilo.user posted image

clock-img

10.06.2006, 14:21

clock-img

benika

pencil-img

7793

Zelo lepouser posted image

clock-img

10.06.2006, 16:16

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Upam, da bova še kdaj skočila na tako kavico

Jst sm pa firbec, pa me zanima, če bi samo to al še kej več??user posted image

clock-img

10.06.2006, 20:15

clock-img

tulip

pencil-img

917

Takšne stvari so definitivno tisti poper v življenju, ki nam ogreje srce in v naš realni svet vnese spet sanje...
Sem vesela zate!user posted image

clock-img

10.06.2006, 21:09

clock-img

natalia

pencil-img

1423

uuu, kak fajn...user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

10.06.2006, 21:27

clock-img

Anonimen

baguska,
ne, nič drugega kot samo na kavico in klepet user posted image
Vse drugo sem / sva že pred časom razčistlauser posted image . Sanjarila sem takrat, zdaj stojim na trdnih tleh.

Še danes mi je dan lepši user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem