writing-img

spuščen trebušček 40t?

clock-img

27.03.2009, 13:43

clock-img

piamaria

pencil-img

523

me zanima, če se je vsem spustil- povesil trebušček na koncu.user posted image
Po pravici, sem bila pri prejšnjih dveh nosečnostih bolj obilna in sem imela ta občutek spusta.Sedaj pa se mi zdi, da nikamor ne pade...sem v 40t in seveda zamujam, ampak ne po periodi  svojega izračuna....noče od mamiceuser posted image

Po parametrih in velikosti ustreza oz. je že prevelik....buši pa okrogel, napet in 102 cm obsežen.
Kaj menite....povejte in me nasmejte zadnje dni pred Rimom....

Naj hvala,
Piauser posted image

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

clock-img

27.03.2009, 13:55

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Se mi ni zdelo drugače, je pa res, da mi je g. rekla, da je pripravljen in je ven prišla 5 dni kasneje. Pa še to pomoje zaradi maminih aktivnosti (ponoči z očitom v postelji, potem sprehod na Rožnik, zvečer, pa še sprehod do bližnjega McDonaldsa na šejk in seveda lovljenje s tavelkim nazaj).

Dojenčkom je pač všeč v maminem trebuhu.

So what....

clock-img

27.03.2009, 13:56

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Jaz sem v 1. nosečnosti ves čas nosila zelo visoko in se mi ni trebuh tudi proti koncu niti malo spustil, zdaj 2. bomo pa videli.

clock-img

27.03.2009, 14:00

clock-img

Anonimen

tudi meni se trebušček ni nič spustil. Je bilo pa zadnje tedne grozno...zgaga, nogavic si ne moreš obuti, kaj šele čevljev, ker se ne moreš predklonit... pa mene je vse bolelo v predelu želodca, ker je bila tam ritka in nogice user posted image

clock-img

27.03.2009, 15:33

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Za drugo in kasnejše nosečnosti tako ali tako pravijo, da se dojenček spusti tik pred porodom.

clock-img

27.03.2009, 18:03

clock-img

Anonimen

Jst sm prvič in drugič nosila visoko in se ni trebušček pred porodom nič spustil. Ko se mi je zdel, da mam popadke in sem se rihtala za v P mi je tast reku, da dokler si superge sama zavezujem še ne bom rodila. No, pa je bil čez cca 13 ur dedekuser posted image  (trebuh pa gor do konca, mali se sploh ni hotu spustit v porodni kanal, so ga dobesedno zrinl dol in ven, da ne govorim o modricah po trebuhu). V drugo spet trebuh čist gor, jst odprta 4 prste ko sm prišla v porodno, čez cca 2 ure že čist odprta, mali pa še skos ne v porodnem kanalu, pa so ga spet zrinl vn, sam da je šlo tokrat lažje in hitreje. Zdej sm noseča v tretje in ugante kje mam trebuh!? GOR!!! Maternični vrat mam že zmehčan (HB še čist zaprt), zato moram ful počivat, ker sm šele 25.teden. In ko priguram do konca sm 100%, da ga bojo spet vn rinluser posted image .

clock-img

28.03.2009, 08:31

clock-img

piamaria

pencil-img

523

user posted image  oh hvala vsem, sem se mogla malo nasmejat, men ga rinli ne bodo preveč, tišči od reber do konc kanala, ven pa ne!
Res ni prijetno ja, ampak saj bo:)

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem