writing-img

spust trebuha

clock-img

25.07.2005, 15:57

clock-img

Teya

pencil-img

1051

kako to izgleda????? in kdaj naj bi se to zgodilo???? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

clock-img

25.07.2005, 16:02

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Meni se je zdelo, da se mi je šele par ur pred rojstvom.

clock-img

25.07.2005, 16:23

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Jaz sem prepričana, da se mi je že spustil, vendar najbrž še ne dokončno, imam pa še 25 dni do roka.
Zadnje dni lažje diham in vse več lulam, kar je lahko le posledica spusta in če si trebušček otipam (ko stojim) je v predelu pod prsmi, kjer je bilo še nedavno vse trdo, postalo nekam "prazno".

Od :nosecka: do :nosecka: je različno, nekaterim se res spusti tik pred porodom, nekaterim pa že cel mesec prej.

LP

clock-img

25.07.2005, 17:09

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

17 dni pred rokom. Kako je zgledalo pri meni? Trebuh je bil nižje in na mojo žalost so se mi zaradi spusta kljub intenzivnemu mazanju od 5t nosečnosti naprej - naredile strije na spodnjem delu trebuha. Ko sem že mislila, da je nevarnost mimo, pa so prišle....

clock-img

26.07.2005, 08:04

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Izgleda nekako toakole pod prsmi trebuha skoraj ni ampak pikica čisto dol zleze se prav vidi kako zgoraj ni trebuha in je cel spodaj...se takoj vidi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem