writing-img

spust trebuha - koliko pred porodom?

clock-img

30.03.2008, 19:30

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

Mogoče se bo tistim, ki ste že rodile zdelo vprašanje hecno, ampak res me zanima... koliko prej se vam je user posted image  spustil? Men je zadnjič rekla prijateljica, da ko se ji je naredila "luknja" pod prsmi je bla tik pred porodom.

No js mam še dobrih 40 dni do dneva D, ampak opažam, da se mi je trebuh rahlo spustil. Ne ful, ampak tolk, da je opazno, ker sem ga mela prej skoz precej visoko. Tud lažni popadki so čedalje pogostejši, ampak kljub vsemu mislim, da kak mesec še ne bi smel it v Rim user posted image .

No povejte mi prosim vaše izkušnje user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

30.03.2008, 19:38

clock-img

2suzika7

pencil-img

79

Jaz že ves čas nosim nizko in sem tudi v prvo, tako da se mi je trebuh zares spustil v porodni, ko je šlo že proti koncu.( takrat je bil res tam spodaj nekam, ven pa ni še nič kukalo)user posted image Drugače pa se enim prej enim kasneje, enim počasi enim naenkrat.  Ko bo tisto ta pravo , boš kljub dvomom prej, takoj vedla da gre za res. Srečno!!!user posted image

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

clock-img

30.03.2008, 19:38

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Meni se je trebuh v zadnjih 10 dnevih kar spustil.user posted image  Opažam sama in vsi mi šlogajo, da bom kmalu rodila.
Sem pomagala, kajne.user posted image  Mene tudi to zanima.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

30.03.2008, 19:43

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Meni se ni do konca - 4 dni čez rok.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

30.03.2008, 19:51

clock-img

kai1

pencil-img

638

Meni se ni spustil, rodila sem pa 3 dni čez rok.

clock-img

30.03.2008, 22:23

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Meni se ni spustil, rodila sem pa 2 dni pred PDP-jem z napovedanim CR.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

30.03.2008, 23:58

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Meni se zdi, da se mi je te dni spustil (tri tedne pred rokom), čeprav user posted image ni nič ni opazil. Popadkov pa meni se zdi nimam še nič.

clock-img

31.03.2008, 00:07

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pri prvem se mi je spustil slab mesec pred porodom (rodila dva dni pred rokom), drugič se mi sploh ni, je bil pa vso nosečnost nižje kot prvič (rodila dva dni čez rok).

clock-img

31.03.2008, 05:57

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Meni se je včeraj spustil za dobrih 10 cm, kdaj bom pa rodila, pa ne vem (rok 15.april).

clock-img

31.03.2008, 08:00

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

Hvala za odgovore, no vsaj videt je, da se mnogim spustijo precej prej user posted image , ne pa nujno tik pred porodom.

Tiste, ki še čakamo, bomo pa kmal iz prve roke vidle, kolk prej se spustijo ane user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

31.03.2008, 09:35

clock-img

urskas

pencil-img

683

meni se obakrat ni spustil...

clock-img

31.03.2008, 09:47

clock-img

T.A.Y.A.

pencil-img

36

Meni se je spustil prejšnji teden. Sedaj sem v 34. tednu. V petek mi je G. rekel, da se že odpiram. Tudi popadki so že prisotni. Upam, da bom zdržala čim dlje.

clock-img

31.03.2008, 10:45

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Trikrat user posted image in trikrat se mi je spustil v porodni sobiuser posted image

clock-img

31.03.2008, 10:46

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

T.A.Y.A a so ti popadki zelo očitni proti lažnim? Js sm pa od danes v 35. tednu, tko da si me zdej kr mal prestrašila. Pregled mam pa šele 15. aprila...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem