writing-img

stajica

clock-img

15.12.2005, 12:46

clock-img

inara

pencil-img

135

ZANIMA ME KOLIKO STE KAJ UPORABLJALE OZIROMA JE UPORABNA STAJICA.SE JO SPLAČA KUPIT?

LEP POZDRAV VSEM MAMICAM IN NOSEČKAM

clock-img

15.12.2005, 12:55

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Mi jo še vedno uporabljamo, predvsem zvečer, ko se umiri in zaspi noter.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

15.12.2005, 13:02

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Nam je prišla zelo prav, saj nismo uporabljali hojice, izključno stajico in smo jo kupili ko je še bila zelo majhna. niti sedela še ni pa smo pouštre podložili potem pa jo je uporabljala do enega leta ko je shodila in pol smo jo pospravli, torej cca. pol leta.
Splača se ti jo kupiti.

clock-img

15.12.2005, 16:02

clock-img

Anonimen

Mi jo uporabljamo od 2. meseca starosti, ko je v njej ležal in opazoval okoli sebe, pa vse do zdaj, ko je star skoraj 11 mesecev. Sploh si ne znam predstavljati, kako bi bilo brez nje. Uporabljati jo imamo namen še zelo dolgo, dokler je ne bo znal preplezati.user posted image user posted image

clock-img

15.12.2005, 16:13

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Mi smo si jo sposodili. Zdaj jo uporabljamo od cca 7 meseca naprej. Maja ni rada veliko časa v njej. Max. na dan 1 uro. Bi mi bilo žal, če bi jo kupila. Tako je pri nas.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

15.12.2005, 17:23

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Jaz sem jo kupila, pa je ne uporabljamo ne vem koliko. Tamali ni preveč všeč. Raje je na tleh na puzlah, kjer je bolj svobodna, v stajci pa se mi zdi da se počuti otesnjeno. Mogoče bo prav prišla, ko bo sama pričela vstajat.user posted image

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem