writing-img

starši mi ne pustijo k vam

clock-img

11.05.2007, 07:58

clock-img

popi

pencil-img

301

Ne vem ,mogoče sem preobčutljiva ali kaj?To mi je zjutraj odgovoril sinov sošolec ,ki sem ga zjutraj vprašala če se popoldne vidimo.Če pride na sinov rojstni dan.Pa tudi malo jezna .Ja zakaj se pa imajo?user posted image
Ja saj to so otroci,naj se zabavajo....
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

11.05.2007, 09:17

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Kaj pa naj bi bil razlog? Morda pa sošolec ni povedal vsega...

Se spomnim pred kratkim v šoli, ko ena deklica ni smela na rojstni dan k sošolki in je celo popoldne jokala v šoli. Ko pa sem jo vprašala, zakaj ne sme iti, je rekla, da zato, ker ni bila pridna.

No, ne vem user posted image  Razlogov je lahko več ...

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

11.05.2007, 10:24

clock-img

livia

pencil-img

2395

Po mojem so ga tudi starši kaj kaznovali.

Ne ženi si k srcu, ker ga verjetno ne pustijo k vam zaradi tebe ali ker vas ne bi marali.

Vprašaj ga zakaj ne?

clock-img

11.05.2007, 10:51

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Pa kaj, pač eni starši tud ne pustijo otrok drugam na rd, da jim pol ni treba delat rdje doma.

Drgač pa naši sosedi, so prepovedal hčerki, da se druži z mojo sestro, ker je bila preveč nagajiva in živahna, pa se nista smeli družit. Pol je pa njen oče sam gledu, ko je enkrat videl mene in svojga sina kako veselo klepetava na ovinku...... pa sva se pol sprašvala a ta prepoved velja tud za naju al ne.

Je bilo pa čudno ko smo se otroci s cele ulce skupaj igrali, ona se nam pa ni smela pridružit, ker je bila tam moja sestra. Aja valda se je njen brat komot igral z njimi.

Jaz tega nikol nisem razumela.

clock-img

11.05.2007, 11:18

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Hm, naj povem, da meni tudi starši niso pustili na rojstne dneve (v OŠ!!!user posted image user posted image ) Brez kakršnegakoli razloga- ne je bil ne, pa čeprav je sošolka stanovala 100m stran od nas. Tega ne bom nikoli pozabila. Vzrok je pa najbrž v tem, ker so takega značaja- služba, domov.. služba, domov... Zabava?? Zakaj pa- saj to pa res ni potrebno. Tako da je bilo zame šola- domov, v srednji so mi prepovedali tudi športuser posted image  Hvala bogu al pa komurkoli že, da sem zdaj na svojem!
Nikar ne krivi sebe ali pa analiziraj, če si kaj narobe naredila, razlogi so lahko tudi drugje...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem