IZVIRNO SPOROČILO: Ilije
Moja 'tavelika' je prejšnji mesec dopolnila 3 leta. O tem, da bo kmalu dobila sestrico ji govorim že celo nosečnost od prvega UZ in slikice dalje. Skupaj prebirava knjige o dojenčkih, pomagala mi je pri pripravi stvari za doječka, izbirali sva oblekice, ki so bile nekoč njene, sedaj pa so ji premajhne in jih bo zato podarila sestrici... No sedaj pa že obe komaj čakava, da to sestrico tudi v resnici spoznamo
enako. s tem, da mi čakamo bratca
ko vidi kako bodočo mamico, jo kar direktno vpraša, če ima tudi ona dojenčka v trebuhu. pa pripravlja prostor za spat za dojenčka, pa igrače skup išče, pa knjige. tko pomembno se ji zdi vse to. tudi ve, da bom šla v porodnišnico rodit dojenčka in me bosta z atijem naslednji dan prišla obiskat... za zdaj vse štima.
če bo tudi v realnosti tako, bomo videli čez kak mesec.
PS: brali sva pa Mišek Tip si želi bratca, pa vse moje nosečniške knjige in revije. najbolj so jo fascinirale slike razvoja dojenčka v trebuhu in porod

no, možu se je zdel pristop malo preveč naturallistični, ampak nje zgleda ne moti. še bolj firbčna je.