writing-img

stekleničke Tommee Tippee v Baby centru

clock-img

28.01.2006, 14:05

clock-img

LanaM

pencil-img

170

Zanima me vaše mnenje o stekleničkah Tommee Tippee, ki jih imajo v Baby centru. Ali so dobre ali bolj priporočate Nuk-ove ali Aventove.Hvala

clock-img

28.01.2006, 14:14

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Lana, mi smo imeli najprej aventove in smo imeli krčke, probleme pri kupčku, probleme da je sploh začel vleči...v glavnem slabo! Takoj ko smo prešaltali na Tommee Tippee je bilo dobro - ful lepo je. Tako da jaz PRIPOROČAM!!

clock-img

28.01.2006, 21:57

clock-img

urška

pencil-img

3136

mi imamo sedaj lonček, ki ne poliva od tomija. flašk sicer nismo imeli, ampak smo zdej z lončkom tko zadovoljniuser posted image user posted image , da bi pri naslednjem, če bi bilo treba definitivno uporabljala tomijeve.

clock-img

28.01.2006, 22:25

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Mi smo imeli že vse, ker smo imeli probleme z cuclji pa so se najbolj obnesle stekleničke odd chiccota-fiziološke in od nuka-te se baje tudi najbolj svetujejo

clock-img

29.01.2006, 08:22

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Pri nas se Tommee steklenička super obnesej Imam pa tisto z temperaturnim trakom. Imamo jo za mleko, ker iz drugih sploh ni hotla piti. Za čaj uporabljamo pa avent 125 ml.

clock-img

29.01.2006, 09:58

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Tommee Tippee sicer ne poznam, imamo pa AVENT in so zakon. Super so sploh za kombinacijo z aventovo prsno črpalko, ker se sestavijo zraven, pa tudi La Leche League jih priporoča ker so blizu dojenju.
Je pa na koncu vse odvisno od tega, kako bo otrok stekleničko sprejel - tako da ne nakupi preveč, za začetek eno stekleničko, pa boš videla.

clock-img

29.01.2006, 20:08

clock-img

lex

pencil-img

6532

Aleks jo ima in sem zadovoljna z njo, gor paše tud Aventova duda. Edino me moti, da lahko full cuc potegne not, tak da ga je treba ven nazaj potegnit.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

29.01.2006, 21:52

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

tudi jaz sem najprej uporabljala aventovo flasko pa je mali, ker se pac prehranjuje z adaptiranim mlekom, dobil krcke... po teh flaskah, Tommee Tippee, so se krcki znatno zmanjsali in je bilo res super... toplo priporocam..
s cuclji pa je tako... mojemu user posted image  je vseen kaksen cucelj je... dude imava aventove in nukove pa oboje lepo cuclja user posted image .. pri flaskah pa tudi ni delal probleme, mleko je pil iz Tommee, caj pa iz aventove... vse sprejema, sam da lepo tece user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

29.01.2006, 22:48

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

naš noče potegnit iz cuclja (probali smo nuk in avent, več ne bom kupovala)...kako pa je s temi lončki ali nastavki? so od tomija uredu? ne polivajo?

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem