writing-img

stopnice

clock-img

19.05.2008, 22:59

clock-img

snezika

pencil-img

12

Moja nosečnost poteka normalno, sem v 20 t. Zaenkrat nimam nobenih težav, razen mogoče rahle bolečine spodaj, ki se vsake toliko pojavi. G. mi je rekla, da naj začnem jemati magnezij. Pozabila pa sem ji povedati, da dnevno večkrat prehodim 50 stopnic, saj v bloku ni dvigala. Zanima me, kako vplivajo stopnice na nosečnost.

clock-img

20.05.2008, 06:47

clock-img

Anonimen

ni vpliva

clock-img

20.05.2008, 07:20

clock-img

srki

pencil-img

9222

Nič, po mojem. Če po sebi sklepam, samo malo zadihanostiuser posted image .

clock-img

20.05.2008, 07:30

clock-img

mika

pencil-img

6485

če je nosečnost bp nič ne  vplivajo, glej samo da se po njih ne skotališ.

clock-img

20.05.2008, 07:44

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja, to pa res. V naši službi se je že marsikatera, z mano vred. Na srečo ne v nosečnosti.

clock-img

20.05.2008, 08:13

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

kvečjemu koristi, malo razgibavanja ne škodi. ko prideš domov se pa uleži, noge na kavč in počivaj....

clock-img

20.05.2008, 09:40

clock-img

Maja T.

pencil-img

1085

S stopnicami boš obdržala samo kondicijo za porod. Edino bodi pazljivejša, da res kje ne padeš. 

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

clock-img

20.05.2008, 10:29

clock-img

zabica26

pencil-img

465

So že vse povedale...tut jaz premagujem nadstropja v hiši, večkratdnevno... ni panike. Mal bolj boš zadihana vsak teden, pa baje na koncu pospešijo porod...baje...pr men ni blo vpliva...sem bila čez rok...

clock-img

20.05.2008, 10:46

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

snezika jaz sem v 25 tednu in moram tud sopihat v četrto nastropje....ampak tako kot punce pravijo....jaz smatram to hojo k neko vrsto telovadbe......grem lepo počasi po štengah...in to je to.....edino kar je res pazi da ne padeš, pa da lih kaj težkega ne nosiš sabo gor!!! tiste krče v spodnjem delu sem pa jaz tud mela in so se zdaj že fino pomirili, sem tud malo več magnezija spila!!! tako da brez strahu, jaz smatram to telovadbo po stopnicah, k kondicijske priprave za poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2008, 11:34

clock-img

mishel

pencil-img

553

Kot so že punce napisale. Dokler nosečnost poteka bp, ni problema. Če pa ti bodo rekli strogo mirovanje, potem te bo moral pa tvoj nositi user posted image . Malo heca user posted image . Mislim da nebi smele vplivati na potek nosečnost.i 

ME KLIČE DAVID, CIAO

clock-img

20.05.2008, 12:38

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

če je nosečnost bp nič ne vplivajo, glej samo da se po njih ne skotališ.

Tako je. Samo res pazi, da ne padeš na njih. Sej vem, da se ti mogoče zdi smešno da bi padla po stopnicah, ampak moraš vedeti, da so nosečnice nekoliko bolj "štoraste" in sploh ne veš kdaj te spodnese.
Tudi sama sem to okusila, ampak je bilo HB vse BP.

Drugače pa so stopnice ok za vzdrževanje kondicije, edino le v primeru če imaš skrajšan MV (tako je bilo pri meni) se odsvetuje hoja po stopnicah.

Srečno!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem