writing-img

striženje las-pripomoček

clock-img

09.01.2011, 09:28

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Ali je kdo že kdaj slišal za tole reč?http://www.creaclip.com/
Zel rada bi jo imela, pa me zanima če jo prodajajo v avstriji ali italiji?
Lahko bi prišparali marsikateri evro.

clock-img

09.01.2011, 10:01

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Mogoce bi kaj prisparala... ampak js grem se vedno rada k frizerju, zato da se tam prepustim.. da mi malce zmasira lasisce... mal pocvekamo... in to je to:)
glede na to, da se ne barvam pa itak ne zapravim veliko... zato meni osebno kaj takega vsekakor ne bi blo vsec..! Mi pa ni jasno, kaj to se lahko sam sebe tudi strizes?? Dvomim...

clock-img

09.01.2011, 10:25

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Meni se zdi to zanimivo za striženje otrok. Da jih lahko vsaj spredaj lepo naravnost postrižem. Sem videla da imajo na e-bayu.

clock-img

09.01.2011, 11:51

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Meni se zdi to zanimivo za striženje otrok. Da jih lahko vsaj spredaj lepo naravnost postrižem. Sem videla da imajo na e-bayu.

Zadevscina se mi zdi neuporabna in stran mrzen denar. Podobna je klipsni za vrecke zapirat iz ikee, pa pakiranje ta velikih je okoli 1,5 eur..... 
In ce bi to ikeino za vrecke uporabil enako kot v tej iz reklame moras paziti, da so ta pravi lasje vmes, da so dobro pocesani in vsi enako "zategnjeni", da stoji klipsna naravnost.... skratka, skoda denarja...

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

09.01.2011, 14:38

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Ne gre se toliko za denar kot to da se oraš pri vsakem frizerju naročit in it točno takrat ko imačas.Medtem kot s tole klipsno strižeš kadar hočeš doma.Mimogrede nisem tip ki uživam pri frizerjih.

clock-img

09.01.2011, 14:58

clock-img

benika

pencil-img

7793

Tud brez klipsne lahko lase strižeš kadarkoli. Samo glavnik je treba v roke vzet.

clock-img

09.01.2011, 15:26

clock-img

Anonimen

Ali je kdo že kdaj slišal za tole reč?http://www.creaclip.com/

Nisem...verjetno veliko zamujam user posted image user posted image

clock-img

10.01.2011, 12:16

clock-img

jajula

pencil-img

1191

to se mi zdi samo za otroka, ne pa da bi sama sebe ali mojga striglauser posted image pa če opazuješ frizerja tud on ne striže naravnost, pa imam čist "na glih" frizuro. tko da za tamale, ki nočejo ali pa je škoda denarja, pa mogoče res.

ps. bom pa res sprobala klipsno od ikeeuser posted image

clock-img

10.01.2011, 12:58

clock-img

pikica*

pencil-img

2050

Meni se zdi dokaj neuporabna zadeva. Sploh ne razumem zakaj bi človek rabil tole klipsno. Samo dovolj gost glavnik rabiš pa je učinek isti.  Al pa klipsno za vrečke zapiratuser posted image

clock-img

10.01.2011, 21:14

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

to se mi zdi samo za otroka, ne pa da bi sama sebe ali mojga striglauser posted image pa če opazuješ frizerja tud on ne striže naravnost, pa imam čist "na glih" frizuro. tko da za tamale, ki nočejo ali pa je škoda denarja, pa mogoče res.

ps. bom pa res sprobala klipsno od ikeeuser posted image

Porocaj kako je slo user posted image user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

11.01.2011, 09:31

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Meni se zdi dokaj neuporabna zadeva. Sploh ne razumem zakaj bi človek rabil tole klipsno. Samo dovolj gost glavnik rabiš pa je učinek isti.  Al pa klipsno za vrečke zapiratuser posted image

Js namest te klipsne uporabim pac prst... pa je ravno tako kot pri frizerju...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem