writing-img

subvencija, če ne dobiš vrtca

clock-img

27.08.2012, 10:57

clock-img

gagaga

pencil-img

78

A katera ve ali v občini v Trzinu dobiš subvencijo če ne dobiš vrtca?
Sploh ne vem kam vprašat.
CSD Domžale jim pa tel. ne dela.
Verjetno od njih dobiš denar in ne od občine, če ga sploh dobiš?

clock-img

27.08.2012, 15:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.08.2012, 15:42

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Najbrž misliš nekaj takšnega, kot ima npr. Kamnik. Vprašaj na občino, mislim pa, da Trzin tega nima. CSD pri tem nima nič, ok, edino otroški dodatek je malenkost višji, če otrok ni v vrtcu.

clock-img

27.08.2012, 19:42

clock-img

roladica

pencil-img

310

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Kakšno subvencijo? Ni mi jasno vprašanje..

Nekatere občine subvencionirajo privatno varstvo, če ne zagotavljajo mesta v javnem vrtcu za vse otroke v občini. Mislim pa, da je to odvisno tudi od tega v kateri privat vrtec ga daš, ne vem če imajo vsi urejeno to možnost. Ne moreš pa imeti otroka doma in uveljavljati subvencije.

clock-img

27.08.2012, 20:53

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

IZVIRNO SPOROČILO: roladica

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Kakšno subvencijo? Ni mi jasno vprašanje..

Nekatere občine subvencionirajo privatno varstvo, če ne zagotavljajo mesta v javnem vrtcu za vse otroke v občini. Mislim pa, da je to odvisno tudi od tega v kateri privat vrtec ga daš, ne vem če imajo vsi urejeno to možnost. Ne moreš pa imeti otroka doma in uveljavljati subvencije.

V Škofji Loki dajo subvencijo (na občini, CSD nima nič s tem) za vse otroke, ki niso v vrtcu, pa so mlajši od 3 let. Ne glede na to, ali je otrok v privat varstvu ali pa doma. Nimajo pa tega vse občine. Preveri na občini, če to nudijo.

Ni nam dolgčas :)

clock-img

28.08.2012, 08:22

clock-img

Luns

pencil-img

226

Menda je tako, da od države vsaka občina dobi denar ki je namenjen za te subvencije. Ampak potem je pa tako da ga največkrat namenijo kao za npr nov vrtec, nekaj občin pa ga izplača staršem otrok ki niso dobili vrtca. Večino ljudje niti ne vejo da to obstaja občine pa tudi ne razglašajo na veliko.

clock-img

28.08.2012, 08:40

clock-img

end1

pencil-img

1598

Pozanimaj se na občini, če daje subvencije otrokom, ki niso dobili mesta v vrtcu. To vsekakor mora bit ojavljeno v Uradnem listu. Naša občina je še lani to dajala, ko so pa odprli nov vrtec pa nič več. So pa zopet to izkoriščali tudi tisti ki niso imeli namen vpisat otroka v vrtec. In potem ti bili vsi užaljeni. Pa toliko so imeli povedat čez tiste, ki smo imeli v vrtcu drugega otroka brezplačnega. Sem zašla iz teme že.

clock-img

28.08.2012, 09:51

clock-img

gagaga

pencil-img

78

Hvala za odgovore.
Pol mi je le uspelo poklicati na občino in v Trzin.
Tu ne dajejo subvencij, ker kao vsi otroci dobijo vrtec.
Če bi živela v Domžalah bi pa dobila.
Smola pa taka :(

clock-img

28.08.2012, 14:17

clock-img

Patricija32

pencil-img

77

Vsem je uspelo dobit vrtec razen tebi?

clock-img

28.08.2012, 14:22

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

user posted image user posted image
Kako vsem, če ga ti nisi dobila?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem