writing-img

suhe slive in kalijev sorbat

clock-img

06.04.2008, 22:47

clock-img

MissLady

pencil-img

314

Živjo!

Danes sem za mojega 6 mesečnika user posted image kupila suhe slive. Na embalaži pa piše, da vsebujejo konzervans kalijev sorbat. user posted image Kakšnih brez tega konzervansa pa nisem našla. Za ta konzervans naj ne bi bili znani kakšni stranski učinki in naj ne bi bil škodljiv.

Zdej pa nevem... a je to lahko kaj škodljivo zanj, glede na to, da ni še nobenega konzervansa pojedel (vsaj ne da bi vedela user posted image ) A je možna kakšna reakcija?

Hvala za odgovore

clock-img

07.04.2008, 08:04

clock-img

thumbelina

pencil-img

1180

Jaz kupujem suho sadje izključno brez konzervansov, se tudi dobi, samo malo bolj pobrskat je treba. Utegne ga napenjat ali kakšne pikice dobit, pa tudi brez kakšnih vidnih posledic ni glih fajn to dajat.

clock-img

07.04.2008, 09:08

clock-img

Anonimen

Men je do sedaj ratalo dobit le marelice brez konzervansov.Zdaj grem v nove boje še za slivami,ker obstajajo tudi brezuser posted image

clock-img

07.04.2008, 09:29

clock-img

Anonimen

evo, tole je brez, jst vedno te kupujem....majo pa tušu in v šparu, pa merkator tud po mojeuser posted image

TUKAJ

clock-img

07.04.2008, 12:31

clock-img

piko12

pencil-img

636

seeberger al kakor koli se že napiše ima tud slive brez konzervansov. Sem kupila v DM.

clock-img

07.04.2008, 21:29

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: piko12

seeberger al kakor koli se že napiše ima tud slive brez konzervansov. Sem kupila v DM.

kakšen bolj založen Mercator jih tudi ima, preverjenouser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

07.04.2008, 21:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

evo, tole je brez, jst vedno te kupujem....majo pa tušu in v šparu, pa merkator tud po mojeuser posted image

TUKAJ

Jaz imam tudi te. user posted image

clock-img

11.04.2008, 08:31

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

TUKAJ

Jaz imam tudi te. user posted image

jaz tud in cene je tud znosna

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem