writing-img

supernova rudnik

clock-img

29.06.2008, 08:34

clock-img

ma&he

pencil-img

143

Mene pa zanima kako je odprt center Supernova na Rudniku ob nedeljah?

clock-img

29.06.2008, 08:37

clock-img

Anonimen

http://www.supernova.si/ljubljana/#

Desno imaš delovni čas.

clock-img

29.06.2008, 08:46

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

pa kaj je tako težko v google odtipkati supernova, pa poiskati pravi link, ki vodi do Supernove, pa tam poiskati urnik?

Ali pa še lažje: na iskalniku RR vtipkaš supernova, pa se ti odpre ene par postov ravno na to temo kdaj je odprt?

p.i.z.d.a me ta nonšalantnost razkuri

clock-img

29.06.2008, 08:47

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

pa kaj je tako težko v google odtipkati supernova, pa poiskati pravi link, ki vodi do Supernove, pa tam poiskati urnik?

Ali pa še lažje: na iskalniku RR vtipkaš supernova, pa se ti odpre ene par postov ravno na to temo kdaj je odprt?

pa ne že tako zgodaj, no user posted image

clock-img

29.06.2008, 08:49

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

mah to je zato, da me je zdej fajn srat prijelo..... da se mi ne bo treba matrati s potiskanjem user posted image

clock-img

29.06.2008, 08:50

clock-img

Volga

pencil-img

9346

mah to je zato, da me je zdej fajn srat prijelo..... da se mi ne bo treba matrati s potiskanjem user posted image

Enako. Jaz bom tudi morala krenit user posted image

clock-img

29.06.2008, 09:00

clock-img

Anonimen

In, je uspelo? Prebava in te zadeve? user posted image user posted image user posted image  Se počutita pol kile lažje?

clock-img

29.06.2008, 09:26

clock-img

Anonimen

Ali pa še lažje: na iskalniku RR vtipkaš supernova, pa se ti odpre ene par postov ravno na to temo kdaj je odprt?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse to pa je namen in poslanstvo uporabe RR? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

29.06.2008, 10:51

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ankica je uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image  lahka ko pereščekuser posted image

miša99 na forumu: čvekanje v tri dni več kot ta presežek niti ne moreš pričakovati.... sploh ne na taka ******** vprašanjauser posted image  zato se kar skuliraj, pa ne zavijaj z očmi, da se ti ne zataknejouser posted image user posted image

clock-img

29.06.2008, 11:02

clock-img

Anonimen

Se podpišem. user posted image

clock-img

29.06.2008, 12:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kako se vam da v nedeljo zjutraj bit tak nepotrpežljive? user posted image

Sicer pa ja, mene je tud zanimal današnji del. čas Supernove in je striček google vse povedal.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem