writing-img

svinjka jetrca

clock-img

05.12.2008, 18:51

clock-img

Anonimen

a jih lahko jem?noseča sem 6mesecov pa me zanima lče lahko kako škodujejo moji pikici?saj sem jih že jedla potem pa sem slišala da nebi smela?user posted image pa se mi tolk luštajo(s česnom)....mljaccccuser posted image

clock-img

05.12.2008, 19:03

clock-img

detelja

pencil-img

4525

Anonimen, če si pojedla malo količino mislim, da ne more bit nič narobe...saj veš marsikaj ne bi smele nosečnice jest pa se pregrešimo...da te potolažim, jaz sem v začetku nosečnosti vzela neko tbl., ki deluje 48 ur v navodilih pa piše, da če planiraš zanositev ali ste noseči, da je ne smeš vzet..ko sem ugotovila, da sem noseča in kaj piše v navodilih sem mislila, da me bo kap...ampak je gin. rekla, da ta en odmerek ne bo škodil...ene ful kadijo v nosečnosti pa to vsak dan pa vejo, da škodujejo sebi in otroku pa vseeno kadijo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

05.12.2008, 19:14

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

zakaj pa ne bi smela? mislim, v mesu samem ni nič takega, kar bi škodovalo, če so bla dobro prepečena in prej sveža ne vidim problema. nekateri celo svetujejo drobovino pri slabokrvnosti.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

05.12.2008, 19:27

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz sem tud slišala, da kao ni dobro tega jest. Sicer pa jetrc itak ne maram, tak da mi je vseeno. user posted image

clock-img

05.12.2008, 19:55

clock-img

maca m

pencil-img

465

Pred 30 leti so rekli, da jih je treba jesti, zdaj je pa prepovedano. Kr neki... Jaz sem jih trikrat jedla, pa mi ni nič bilo.  Želim ti le....dober tek!user posted image

clock-img

05.12.2008, 20:08

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Jaz sem jih 1x jedla v 1. user posted image , pa me je tako nenormalno potem zgaga pekla, da mi niti dva Gastala nista prijela - komaj čez eno uro je začelo počasi popuščati. Kot mi bi želodec gorel. Take bolečine še v življenju nisem doživela - ne prej ne potem. Drugač otročku pa ne bi smele škodit, po mojem no.

clock-img

05.12.2008, 20:11

clock-img

kamilija

pencil-img

467

Še dobr, da jest nimam takih problemovuser posted image

clock-img

05.12.2008, 20:31

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

domača svinjska - ni boljšga. Samo, ko berem forume, česa vse ženske ne upajo jest ... sama sem previdna le pri solati z vrta, to pa res sperem.

clock-img

05.12.2008, 21:08

clock-img

Anonimen

sem se najedla.njamiiiii....pa bi še,tega se ne morem prenajest..mokoče si še 4 kose spečem okrog 22h...glede čikov je ena neki napisala-na žalost sem tudi jaz taka grešnica ki kadi..****...kaj čmo....mojuser posted image se vredu razvija tako da pomoje ni panikeuser posted image

clock-img

05.12.2008, 21:10

clock-img

Anonimen

en odmerek ne bo škodil...ene ful kadijo v nosečnosti pa to vsak dan pa vejo, da škodujejo sebi in otroku pa vseeno kadijo...

tako pač je jaz priznam da sem odvisna.rajši kadim kot pa jem sladko in se zraven še živciram..user posted image

clock-img

06.12.2008, 08:57

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jetra vsebujejo ogromno količino A vitamina, za katerega pa je znano, da prevelike količine vplivajo na plod. Vendar potreben je večkraten vnos prevelikega odmerka, da bi se poznale posledice. V enem kosilu z jetrci najbrž ne narediš škode

clock-img

06.12.2008, 09:26

clock-img

Anonimen

jaz sem jih jedla 14. dni nazaj pa je bilo vse O.K

clock-img

06.12.2008, 14:15

clock-img

wii

pencil-img

121

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Jetra vsebujejo ogromno količino A vitamina, za katerega pa je znano, da prevelike količine vplivajo na plod. Vendar potreben je večkraten vnos prevelikega odmerka, da bi se poznale posledice. V enem kosilu z jetrci najbrž ne narediš škode

se podpišem pod to, ker vit. A je " krivec", da čim manj jetrc v nosečnosti

clock-img

06.12.2008, 14:24

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: wii

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

se podpišem pod to, ker vit. A je " krivec", da čim manj jetrc v nosečnosti

To bo to, ja. Pa mislim, da je tudi nekaj zarad tega, ker je to drobovina.
Ampak - jaz jih itak ne maram, tak da briga me. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem