writing-img

ta trenutek......

clock-img

06.07.2007, 20:44

clock-img

Anonimen

..........bi skočila na njega in se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kot že dolgo ne in brez skrbi začela delat na najinem drugem otroku.  Želja po drugem otroku je v meni začela "vreti" že takoj po rojstvu prvega in je vsak dan močnejša. In zakaj že ne "skačem po možu"...

1.) ker je moja služba negotova
3.) ker zidava
4.) ker imam prenizko plačo s katero živimo, njegova gre pa za reševanje stan.problema (beri:zidanje)
........ in ko zidanja več ne bo, bo prišlo tudi več energije za user posted image user posted image  in user posted image user posted image .

In zdaj sem žalostna user posted image user posted image  ker me bo še vsaj eno leto  žrla neskončna želja po še enem otroku, ki jo moram odlašati. user posted image user posted image user posted image  

Sem morala dat malo ven iz sebe.... user posted image user posted image

clock-img

06.07.2007, 20:49

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Oh, kako te razumem.
Ampak nam se je pa vmes usralo..nehote..ampak, tisto rundo sem imela SS. Sedaj pa že pestvam 2 meseca,...po dveh letihuser posted image

Vsakega dojenčka k ga vidiš, ga zmečkaj, pa boš lažje počakalauser posted image
Ti jaz posodim malo mojo prstjenko, te bo za en čas minilo....joke.
Saj bo...upam, da bo lepa hiša za še enega user posted image

clock-img

06.07.2007, 21:56

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Midva sva tudi mislila, da bova čakala na to, da bova končala z gradnjo, pa sva se odločila, da bova kar začela delati na user posted image . Sva oba še študneta, oba zaposlena preko študenta, čeprav se bo sedaj on redno zaposlilil, da bova lahko prišla do kreditov za gradnjo. No saj vprašanje kdaj bo ratalo, da bova tudi midva dobilauser posted image . Začela sva sicer ta mesec, pa bomo videli, ko bo pač bo.

Jaz sicer upam, da bo že v prvo, ker sem ga toliko časa prepričevala, ker je on hotel počakati, da bova imela vse urejeno, ampak sedaj pa tudi on ne more več čakati.
Tako, da te čisto razumem, kako je ko moraš čakati ampak ti vsaj že imaš enega sončka. Posveti čas sedaj njemu, ko pa bosta imela urejene pogoje pa bosta začela delati še na enem user posted image .

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem