writing-img

tablete ELEVIT

clock-img

08.11.2006, 16:00

clock-img

lena35

pencil-img

239

Meni jeG rekla ,ko sem bila na pregledu po ss da moram jest tablete elevit, ker imajo veliko folne kisline in vitaminov ki so potrebni v nosečnosti in kakšen mesec pred njo .  Ali ima katera izkušnje s tem in ali ste jemale kdaj tablete TIFOL
lena35

clock-img

08.11.2006, 16:36

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Jaz sem kar sama začela jest Tifol, so vse punce priporočale, ko načrtuješ user posted image , če ti je G rekla za Elevit, pa kar ubogaj. Ona že ve.

clock-img

08.11.2006, 17:04

clock-img

Pupa*

pencil-img

91

Meni je G. priporočila Elevit pronatal in tablete sedaj jemljem 1 mesec. Imajo pa poleg folne kisline še dosti vitaminov in mineralov. Sem pa že slišala samo za Elevit tablete (je že ena na forum pisala), pa mislim, da je razlika v tem, da se tiste raztopijo v vodi, jaz pa jih jemljem klasično skupaj s tekočino. Če boš jemala te tablete, potem Tifol ni potreben.

Pa srečno!

Vsakemu človeku je usojeno, da bo našel zaklad. A le tisti, ki posluša svoje srce, bo zaklad v resnici tudi našel.

clock-img

08.11.2006, 19:56

clock-img

lena35

pencil-img

239

Ja mi je G rekla,da če zanosim potem moram pa tri mesece tifol jest naprej pa lahko spet elevit.Tudi jaz imam klasične tablete za pogoltnit z vodouser posted image
lena35

clock-img

09.11.2006, 10:55

clock-img

Pupa*

pencil-img

91

Lena35, glej, na tem linku smo se pogovarjale o teh tabletah - http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1142489&mpage=1&key=elevit&#1142489

Sem pa ravno danes kupila novo škatlico Elevit pronatal in sem v lekarni vprašala, če obstajajo še kakšne s tem imenom in mi je rekla, da ne... tko da zdej pa tud jaz ne vem... user posted image  a se je Anka23 mogoče zmotila ali ima katere druge, ki se raztopijo?

Te moje so v beli škatlici in z modro barvo je napisano Elevit z večjimi črkami, spodaj pa z manjšimi Pronatal...

Če ti je G. rekla, da ob zanositvi jemlješ Tifol, potem kar upoštevaj... midve do tja še nisva prišle, je samo rekla, če zanosim, naj pridem k njej, pa se bova naprej zmenile. user posted image

Vsakemu človeku je usojeno, da bo našel zaklad. A le tisti, ki posluša svoje srce, bo zaklad v resnici tudi našel.

clock-img

09.11.2006, 12:05

clock-img

Anonimen

Možno je res da sem se zmotla al pa sem G narobe razumela ker mi je rekla nekak tak da naj vsak dan eno spijem? user posted image

Ne vem no, bom pa si tudi jaz jih šla v prihodnosti kupit pa vam lahko potem kaj več povem.

LP

clock-img

09.11.2006, 13:04

clock-img

Pupa*

pencil-img

91

O, Anka23, lepo da si se oglasila... user posted image  potem pa mislim, da je to to in da vse mislimo enake tablete. Glavno, da bomo polne vitaminov... user posted image

clock-img

09.11.2006, 14:37

clock-img

SM10

pencil-img

436

Tudi men je moja g. in g., ki me je odpustil iz bolnice priporočila elevit tablete, ker vsebujejo več folne kisline 8 mg in vse potrebne vitamine in minerale, ki jih nosečnica potrebuje. Tifol ima samo 4mg folne. Malo so mi pa zoprne, ker so velike za pogoltnit.

clock-img

09.11.2006, 16:08

clock-img

lena35

pencil-img

239

ja res so smotane za pogoltnit ampak ko bi le pomagale k hitrejši zanositvi
lena35user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem