writing-img

tablete in dojenček

clock-img

22.02.2008, 12:09

clock-img

LunaLuna

pencil-img

140

Z možem sva se ta mesec odločila, da začneva totalno resno delati user posted image . Zanima me, ali lahko še v tem mesecu pojem kakšen lekadol ali kaj podobnega. Te dni sem namreč zelo prehlajena in imam glavobol, pa me je zaradi tega strah vzeti karkoli.

clock-img

22.02.2008, 12:10

clock-img

srecna_zvezda

pencil-img

463

hm....user posted image  To ti bi pa tezko povedala....punce pomagajte, ce katera kaj vec ve.

clock-img

22.02.2008, 12:21

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

Lekadol je vedno dovoljen, tudi v nosečnosti... Vse ostalo pa je prepovedano kolikor jaz vem... Sicer ti bodo pa v lekarni znali najbolje svetovat...

user posted image user posted image Pa veliko veselja pri ustarjanju user posted image !user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

22.02.2008, 12:23

clock-img

Rosi*

pencil-img

266

Mene če glava boli vzamem naprosyn, so mi rekli, da naj raje vzamem, kot kakšna migrena.

Jem pa tudi tablete concor zaradi srca. Pravi kardiolog, da jih boma skenslala, ko bom že noseča.

clock-img

22.02.2008, 12:27

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Prve tri mesece čim manj tablet, če je le možno. Ti pa lahko povem, da sem bila tudi jaz na začetku nosečnosti zelo prehlajena in sem vzela nekaj Coldrexov, ker sem še bila pač nepoučena. Hvala bogu, je bilo z otročkom vse vredu, me je pa pošteno skrbelo.

Če je hudo, pojdi rajši k zdravniku in se z njim posvetuj.

clock-img

22.02.2008, 16:04

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Popolnega vpliva na to kdaj boš noseča nimaš..lahko traja kako leto še. Kaj boš vmes brez tablet ob bolečinah?user posted image
Lekadol lahko vzameš, aspirina se izogibaj.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

22.02.2008, 16:12

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

lekadol sem celo nosečnost jemala,ob zobobolih,in takšnih stvareh.dovoljeno je,a v mejah normale.

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

22.02.2008, 17:36

clock-img

eya

pencil-img

4615

Lahko vzemaš Lekadole, do 4 na dan. Pa ne vsak dan, seveda.

clock-img

22.02.2008, 17:40

clock-img

YULIAH

pencil-img

363

Jaz bi na tvojem mestu vprašala v lekarni, je pa res da en lekadol ne bi smel škoditi...si že naredila test nosečnosti?

clock-img

22.02.2008, 20:05

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Lekadol je dovoljen v user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

23.02.2008, 08:57

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Kot so povedale že predhodnice lahko vzameš lekadol.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem