writing-img

tam spodaj je vse čudno...

clock-img

09.04.2008, 09:29

clock-img

Anonimen

user posted image saj vem, drugi cajti, drugačno telo...
Me pa zanima, če je pri vseh tako, namreč sem v 35 t in ko grem na wc, ali pa že samo sedim na kavču, čutim, kot da mi hoče neki vse dol zlest. Ne ve, če bom sploh znala prav povedat, kaj hočem. "Ta mala" sploh ni več mala ampak se mi zdi,da je vse neki zadebeljeno. A je to samo od teže, ki pritiska navzdol??? Včasih,me kar žuli v hlačah in se nikakor nisem namestituser posted image ,pa pritisnem vse skup gor in je bolšuser posted image .
A mam kake motnje?
Nosim pa vse bolj naprej in nizko, tako da je mogoče zaradi tega?

Lp vsem in srečno tistim, ki smo še doma... 

clock-img

09.04.2008, 09:32

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Anonimna, vse je OK s teboj. Je mogoče res malo "čudno", vendar normalno za nosečnost, ki gre proti koncu.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

09.04.2008, 11:12

clock-img

Anonimen

Tud pri meni je podobno,sploh ko se čez dan večkrat umijem na bideju,se mi zdi da je vsa izbočenauser posted image .No mene to nič ne skrbi,ker pač teža že svoje naredi.Ko bomo rodile bo pa itak čez nekaj časa v normalnem stanju.

clock-img

09.04.2008, 11:29

clock-img

čipka

pencil-img

1652

ja, čisto normalno je, sploh v nosečnosti...pri enih user posted image se "tamala"  ful zadebeli enim manj, enim pa skoraj nič.   Recimo moja sestra je celo nosečnost vpila da ima takšno kot "krof"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   , sedaj po 6 mesecih odkar je rodila pa pravi da se ji je čist normanizirala.user posted image user posted image   Ne sekiraj se! Po porodu se bo tudi tebiuser posted image      Kot reče moj fant: VAŽNO DA JE DOVOLJ KOMPAKTNA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
PA SREČNO PRI PORODU!user posted image

clock-img

09.04.2008, 17:28

clock-img

aprill

pencil-img

96

normalno je da se "češplja" poveča ker se v njej nabere več krvi!! po porodu se pa vse vrne v normalno stanje, tko da brez skrbiuser posted image

clock-img

09.04.2008, 18:27

clock-img

2suzika7

pencil-img

79

Hvala punce! Saj ne zganjam panike, ker ni v mojem stilu, je pa fajn kdaj kakšne pomirjujoče besede slišat, še posebej, ko nimaš nikogar v bližini, ki bi mu lahko kaj takega zaupal.
Torej, ker že tko racamo zaradi trebuščkov, pa dajmo še zaradi "krofov" oz. "češpelj"user posted image ! Ženskam itak vse pripada...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem