writing-img

težava

clock-img

07.12.2008, 14:54

clock-img

Anonimen

Hajli vseuser posted image  ali mamice

Imam malo smešno vprašanje.Ali ima katera tak občutek kot da te doli pika je včasih občutek zelo neprijeten in občasno boli. Naj povem da sem 18 tednov user posted image  in imam nisko posteljico.Me zanima ali je lahko kaj narobe in če je imela katera podobne težave.Pa hvala vsem ki mi boste odgovorile.

clock-img

07.12.2008, 15:03

clock-img

cupacups

pencil-img

255

o tem pikanju in spikanju je bilo velik govora. in je povsem normalno da te spika...ene v nosecnosti druge po porodu..kakor katera.pika te pa zato ker se maternica siri, lahko bos imela tudi vec izcedka raznih barv...ce tece kri edino to ni vredu.ostalo je v nosecnosti normalno.

clock-img

07.12.2008, 17:22

clock-img

detelja

pencil-img

4525

Anonimen tudi jaz imam zelo nizko posteljco pa vem, da me je tam nekje okrog 16. t tako pikalo, zbadalo in to kar 2 tedna...imela sem tudi povečan prozoren včasih tudi bel izcedek...drugače pa je gin. rekla, da je to kriva maternica, ker se hitro širi in da lahko to traja celo nosečnost...meni je po 2 tednih minilo...malo pomaga, če uporabljaš nosečniški pas, ko si veliko na nogah, veliko hodiš pri sedenju ga itak ne smeš uporabljat...saj ti ga bo verjento gin. itak svetovala zaradi nizko ležeče posteljce...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem