writing-img

težave

clock-img

09.09.2009, 19:58

clock-img

sju

pencil-img

176

sem v 28 tednu
pa me zanima če je katera imela težave z dihanje...da tišči trebuh...pojesti itak ne morem veliko pa tudi apetita nimam kaj preveč

ali so to dokaj normalne stvari za to obdobje?

hvala

clock-img

09.09.2009, 20:03

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

ja to je normalno user posted image raste in potrebuje prostor in tako pritiska na vse možne strani in ti s tem otežuje dihanje. Nič ni narobe samo prostora mu zmanjkujeuser posted image , Bo boljše takoj ko zapusti trebuščka, do takrat bo treba pa mjčn potrpetuser posted image pa srečno

clock-img

09.09.2009, 20:04

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

ja otrok je tok večji da ti itak stiska želodc -zato nimš apetita,..ti srtiska metur-si redna obiskovalka wcja,..pa tud pluča stiska,..sploh če je tko obrnen,...

jz vem da je mel 2 dni noge gor in me je brcal pod rebra,...mi je kr slabo prhajal,..pa nism mogla dihat,...

tko da nj bi blo normalno,...sam probej se čim menj naprezat,...sj boš kmal ugotovila kako ti je najlaži

sedaj si noseča in si privošči (pa če takoj cel dan pred tv.jem čips ješuser posted image user posted image user posted image user posted image )

clock-img

09.09.2009, 20:38

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Ja, čisto normalno je za to obdobje nosečnosti......tudi mene dajejo podobni "problemi" user posted image .......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem