writing-img

težave pri donositvi

clock-img

02.01.2012, 21:53

clock-img

onesmoki

pencil-img

2

Pozdravljeni !
Sem 43-letna ženska,želim si zanositi in donositi.Imela sem 5 splavov,zadnjega pred 4-imi leti.Zdravniki so ugotovili težave,povezane z debeljino posteljice,ker mi je dvakrat odtekla porodna voda in sicer pri 16 in 17-em tednu.Ali obstaja kakšno zdravilo ali medicinski pripomoček za ojačanje posteljice? Pri vseh zanositvah sem bila zdrava.Tudi genetske preizkave so pokazale normalno stanje.
Ker si otroka resnično želim,sem odprta tudi za alternativne oblike zdravljenja.
Za odgovor,oz. mnenje se vam vnaprej iskreno zahvaljujem

clock-img

03.01.2012, 07:27

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Ali obstaja kakšno zdravilo ali medicinski pripomoček za ojačanje posteljice?

Sama sicer nimam teh težam ampak menim, da bi bilo to dobro vprašanje za tvojega ginekologa ali pa morda vprašaj na med.over.net forum ginekologija. No vsaj jaz bi na tvojem mestu.

clock-img

03.01.2012, 17:58

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

obstaja kar nekaj zadev, mislim da je ena od zadev Medrol, pa Prometrium bi tudi znal pomagati če posteljica ne opravlja svoje naloge tako kot naj bi jo...definitvno pa se pogovori z svojim ginekologom kako naprej...

clock-img

03.01.2012, 18:20

clock-img

onesmoki

pencil-img

2

hvala za odgovor

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem