writing-img

techno,rave,glasna glasba

clock-img

26.03.2008, 07:21

clock-img

Anonimen

Pozdravljene! Imam eno vprašanje glede te glasbe.to soboto sem vabljena na privat žurko-techno glasba. sem v 6 tednu nosečnosti.sama sicer mislim, da nebi smelo škodit plodu. me pa zanima tudi vaše mnenje.
hvala

clock-img

26.03.2008, 07:30

clock-img

digi

pencil-img

986

user posted image user posted image user posted image  Nažuraj se, saj verjetno ne boš zvočnikov jahala, da bi obstajala kakšna nevarnost....user posted image  obstaja edino nevarnost, da bo tvoj otrok potem techno fanuser posted image user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

clock-img

26.03.2008, 07:43

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: digi

user posted image user posted image user posted image  Nažuraj se, saj verjetno ne boš zvočnikov jahala, da bi obstajala kakšna nevarnost....user posted image  obstaja edino nevarnost, da bo tvoj otrok potem techno fanuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra.

Nič ti ne bo škodilo oz. plodu, zato lahko greš brez skrbi.

clock-img

26.03.2008, 08:07

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

ti se kar nažuraj!!! plodek še zdaj ne sliši... potem okoli 24. tedna pa bo že prepoznal zvoke. takrat se splača razmislit, zdaj pa res ne. tko da, UŽIVAJ!!! user posted image

clock-img

26.03.2008, 08:12

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Se pridružujem mnenju ostalih.. Zaenkrat ni skrbi - ti le uživaj.
Plod začne slišati zunanje zvoke v času, ko začutiš njegovo premikanje tj. nekje od 20 tedna dalje. Takrat se tudi priporoča poslušanje umirjene glasbe, take ki ti je všeč seveda, ki jo potem kasneje ko se otrok rodi, mirne duše zavrtiš in ga z njo uspavaš.

clock-img

26.03.2008, 09:42

clock-img

Anonimen

Takrat se tudi priporoča poslušanje umirjene glasbe, take ki ti je všeč seveda, ki jo potem kasneje ko se otrok rodi, mirne duše zavrtiš in ga z njo uspavaš.

A, zdaj vem, zakaj naš zaspi ob tehno muzki. Ker sem hodila na aerobiko za nosečnice.user posted image

clock-img

26.03.2008, 20:26

clock-img

Anonimen

HVALA PUNCE!user posted image

clock-img

26.03.2008, 20:28

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

ubogi otrok user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2008, 23:24

clock-img

Anonimen

Ti sam plesi in uzivaj Sam nic tabletk jemat

clock-img

27.03.2008, 07:43

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Samo tole o glasbi...sama imam precej "trd" in pa tudi raznolik glasbeni okus.
Med nosečnostjo sem veliko poslišala Ramstein-e(če jih ne poznate...trd industrial metal rock...ne vem,kako bi točno definirala) in veliko techno,rave in house muzike sem poslušala.
Zadnjič srfam po youtube in poslušam musko...tamala uleti v sobo in začne poplesovat na Ramsteine.user posted image Potem dam gor video od Prodigy, ki so precej morbidni in udarni...pa je zbežala ven.Kar ustrašila se je.
Od kar je rojena ni nikoli slišala Ramsteinov....se pravi,da mora res biti nekaj na tem,da jih je v trebuščku poslušala in si jih zapomnila kot pozitiven dražljaj.

kaR te ne ubije,te okrepi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem