writing-img

televizija-noro zanimivo

clock-img

12.06.2005, 20:23

clock-img

metaa

pencil-img

208

Še to sem se spomnila: a vaši tudi s takim zanimanjem buljijo v Tv? Dobre 3 mesece ima, brihtna pa je tolk, da dobro ve, kje v sobi je TV in se skozi tja obrača. Včasih ji kakšne par minutk pustim gledat in je ful zadovoljna, se smeje, zgovarja... Verjetno pa ni najbolj zdravo za očker pa to?

clock-img

12.06.2005, 20:30

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Ja, ni najbolj zdravo in tako,

ampak tudi jaz sem tale TV prakticirala pri prvem, edino tako sem ga lahko zamotila, da sem kaj postorila, sedaj drugi piškotek, ki je star 3 mesece, pa že meče pogled na TV.

pa-pa Mina1

clock-img

12.06.2005, 21:34

clock-img

špelica

pencil-img

256

Naš je star 8 mesecev, pa je TV še vedno zakon, od samega štarta, ko se mu je vid izboljšal, verjetno okrog tretjega meseca !Pa mu ne dovolim gledat, ampak ko je prižgana gre kar sam tja, se vsede 1 meter pred ekran in gleda, karkoli pač je, od poročil do reklam...

clock-img

12.06.2005, 22:09

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

tud naša...3 mesece ma...pa je tv zakon...

mal ji že pustim, pol jo pa zamotim...

clock-img

12.06.2005, 22:40

clock-img

KSENIJAJ

pencil-img

41

Zgleda, da je to vsem ful zanimivo.
jaz sem od začetka ful komplicirala,... Zdej po pol leta, se pa več tolk ne sekiram, če malo poškili k tv-ju. Ko ga hranim mu jo celo prižgem, ker drugače ne poje skoraj nič,...

lp,
k.

clock-img

13.06.2005, 07:00

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Res so jim TV ekrani zanimivi. V zimskem času in njenih prvih mesecih sva tudi midve imeli takšne težave. Sedaj se pa raje s knjigo, igračo ali sprehodom okoli hiše zamotiva, kot pa s televizorjem.
Tako, da ga prižgemo šele ob poročilih, ko gre Kristina spati.

:muca:

clock-img

13.06.2005, 08:25

clock-img

marjanaR

pencil-img

358

Tudi za našo petmesečno :duda:je televizija super zanimiva. Sicer pa sem brala, da televizija ni ravno najboljša stvar za majne očke, ker baje slika prehitro "laufa" in posledično povzroča motnje koncentracije pri otročku.

clock-img

13.06.2005, 15:04

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Tudi moj sin zelo rad gleda TV, pa mu ne pustimo-edina izjema je rezanje nohtov.Takrat pa tako gleda TV, da lahko jaz karkoli z njegovimi nohti delam.:)-
Drugače je pa neka raziskava pokazala, da je gledanje televizije pri tako majhnih otrocih nevarno zaradi možganov, ker se s premikanjem slike ustvarjajo narobe vzorci gibanja v možganih.:(
Predvsem je pa nevarno hraniti otroka ob televiziji, ker se potem ne zaveda koliko poje in bi kar jedel ( baje je to eden od razlogov za debelost v ZDA).
No, občasno se lahko malo nagledajo, ampak vsakodnevno pa jaz ne bi tega prakticirala (čeprav je komot, ker se zamotijo in imamo mamice mir kaj postorit-priznam).;)
LP,
Sibil

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem