writing-img

telovadba v celju za 2,5letnika

clock-img

02.08.2010, 22:06

clock-img

suzanica

pencil-img

270

Živjo. Zanime me če katera ve ali obstaja kakšna možnost vpisa na telovadbo za 2,5letnike. Kako je pa s plesnimi? Imate izkušnje? Lp.

clock-img

03.08.2010, 16:07

clock-img

aknela123

pencil-img

670

saj vem, spet boste pisale, da me tega ni vprašala, ampak ni kaj, prsti me srbijo in moram napisat.
tvoj 2,5 letni otrok najbolj potrebuje tebe, pelji ga na sprehod na svež zrak, malo tekajta, potelovadita, bodi z njim vsaj to malo časa kolikor nam služba dopušča da smo s svojimi otroki.

Šla sem iskat intervju z našo priznano psihologinjo, citiram:
"Enkrat sem prejela vprašanje, katera interesna dejavnost je primerna za dveletnika. To me je pa res šokiralo. Takole majčken otrok mora biti s starši, malo večji otrok tudi s prijateljčki. Ljubezen do otroka je vzeti si čas zanj, da se imava dobro, da skupaj kaj počneva, da gradiva odnos. Morda res od tega ne bo imel kaj akademskega, se bo pa tega vedno spomnil."

Evo, napisala sem, lahko začnete napadat.user posted image

clock-img

03.08.2010, 16:51

clock-img

suzanica

pencil-img

270

Točno, mene ne zanima tvoje mnenje ampak kje je v celju telovadba. Več ne bom komentirala. Hvala.

clock-img

04.08.2010, 17:57

clock-img

sandrine

pencil-img

108

clock-img

04.08.2010, 21:44

clock-img

suzanica

pencil-img

270

Hvala za link. Imaš mogoče kakšne izkušnje s tem kindyrojem? Se mi zdi zanimivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem