writing-img

test

clock-img

24.09.2005, 07:02

clock-img

klavdijak1

pencil-img

96

Evo se ena delovna sobotauser posted image  in za lažji začetek mal na RR
Tud jes nisem mogla počakat s testom in sem ga naredila že v četrtek žal je bil negativen. Danes moram dobituser posted image  pa še ni nobenih znakov običajno mam vedno krče in boleča prsa. Zanima me če je kakšni ponovno testiranje pokazalouser posted image  in po koliko dneh?

clock-img

24.09.2005, 07:08

clock-img

klavdijak1

pencil-img

96

No neki je šlo narobe!

Zanima me če je kakšni ponovno testiranje pokazalouser posted image  in po koliko dneh?

< Sporočilo je popravil klavdijak1 -- 24.9.2005 7:10:59 >

clock-img

24.09.2005, 09:03

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Ja, veliko primerov je, ko so ženske prezgodaj delale test. Poskusi spet cez nekaj dni, oz. kak dan potem, ko bi morala dobit user posted image .
Želim ti, da bo en debel plus, ali pa dve črtici! V nasprotnem primeru pa naslednji mesec, a ne? user posted image

clock-img

24.09.2005, 10:29

clock-img

SANDRA

pencil-img

135

Klavdija1 če si naredila test pred nepričakovano user posted image  pa je negativen se ne sekirat...
Malokateri pokaže že pred izostankom user posted image  tako da počakaj še kakšen dan potem pa probaj še enkrat. Mogoče je pa to dober znak, da te nič ne zvija....

LP    SANDRAuser posted image

clock-img

26.09.2005, 16:00

clock-img

nelky

pencil-img

84

Živjo, Klavdijak! user posted image

Tud jaz sem delala test prezgodaj, torej v četrtek 22. 9. in je bil negativen, pričakovala pa nisem user posted image  v nedeljo 25. 9. Danes 26. 9. sem test ponovila in glej ga user posted image !!! Rezultat je user posted image . Upam, da bo tudi pri tebi tako. Jaz sem se ves čas dobro počutila, čeprav mi je bilo prejšnji teden malo slabo, oz. sem imela manj energije, tu in tam se mi je zvrtelo v glavi, a vse to je bilo zelo blago, komaj opazno. Edino res neobičajno je bilo migotajoče špikanje v območju jajčnikov, enkrat levo, enkrat na desni strani.

Upam, da se mi čimprej pridružiš! Ti držim vrsto.

Nelky

clock-img

26.09.2005, 17:45

clock-img

Nataša31

pencil-img

260

Ojla!

Tudi sama sem delala test par dni pred M, pa ni nič pokazalo. Sem pa delala na dan, ko bi morala dobiti M, pa je že pokazalo user posted image !
Tako da, še malo počakaj, upam da čimprej uzreš user posted image !
Taška

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem