writing-img

test clearblue

clock-img

09.03.2008, 17:24

clock-img

onur

pencil-img

2700

Ojla! Kaj pravite. 26.2. bi morala dobiti menstro, pa je do danes še nisem. Prvi dan izostanka sem delala test, pa je bil negativen. Zgodilo se mi je, da sem jo dobila še po 15 dneh. V sredo bo 15 dni od izostanka. Kaj pravite, naj počakam ali naredim test, če sem noseča. Želim si, da bi bila. user posted image user posted image

clock-img

09.03.2008, 17:34

clock-img

Athina

pencil-img

319

Če je do četrtka ne bo, naredi test. Mislim, da se šteje prvi dan najdaljšega cikla ... Srečno, upam, da ugledaš črtici user posted image

clock-img

09.03.2008, 17:35

clock-img

Athina

pencil-img

319

pardon, prvi dan izostanka najdaljšega cikla sem mislila ...

clock-img

09.03.2008, 17:35

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Probat ni greh, tako da ti kar pogumno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti da zagledaš magičniuser posted image  ali user posted image  in da boš srečka user posted image .  A imaš kakšne znake: večkrat hodiš lulat, te bolijo prsa ....????

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

09.03.2008, 17:47

clock-img

onur

pencil-img

2700

Ma bila sem ful napet, vetrovi, večkrat sem čez noč šla lulat. Ma raje ne mislim na to, ker sem prejšnji mesec imela tudi razne znake, pa je nato prišla user posted image .

clock-img

09.03.2008, 18:04

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Moreš biti pozitivna. user posted image user posted image  Sej vem, da je težko včasih, ampak se splača potruditi za user posted image . Meni tudi večkrat zmanjke optimizma, sam so tukaj naše borke, ki mi pomagajo naprej. Pa še ko vidim, kako kakšni uspe user posted image  ali user posted image , potem si rečem, da bo tudi za mene prišel čas, ko bom zagledala ++++++. Tako da kar pogumno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

09.03.2008, 19:33

clock-img

onur

pencil-img

2700

Hvala za pikapoke. user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem