cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

test pokazal plus pozno

clock-img

09.05.2009, 01:54

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

zdravo,

moje M še kar ni od 23.3......in zdaj je že preteklo precej časa do danes. po zadnjih seštevkih mi zamuja 12 dan danes. Test sem delala v sredo ( 9 dan ) pa je pokazal minus.

Me pa zanima, če je kateri izmed vas user posted image  pokazal test pozno oz. sploh ni pokazal pa je G potrdila nosečnost ?

Namreč nimam nobenih znakov razen občasno me špika v desnem jajčniku in lulat hodim kar naprej. Prejšnji teden, ko bi naj jo dobila pa sem namesto tega bila na "smrt utrujena" dva dni in nisem bila sposobna za nič. Pol pa neki krči kot da bo vsak čas prišla, ampak nič.

na kratko....

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

clock-img

09.05.2009, 07:03

clock-img

Anonimen

jaz bi sla se po 1 test....(alpa 2) da se preprica. tudi testi se vcasih zmotijo!

clock-img

09.05.2009, 07:34

clock-img

anika87

pencil-img

767

Tudi jaz bi, kljub temu, da mi je tudi že tako zamujala ali pa še več..., šla še po kak test, da bi preverila.
Možno je eno in drugo.
Seveda držim pesti, da se je test zmotiluser posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

09.05.2009, 07:39

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jaz bi sla se po 1 test....(alpa 2) da se preprica. tudi testi se vcasih zmotijo!

jaz pa ne. se motijo ali pa enostavno nisi noseč.

tudi, če M nimaš 3 mesece.

potrpljenje, potrpljenje....

...vox populi...

clock-img

09.05.2009, 08:18

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

meni so pri Žigcu trije testi minus - pokazali, 4.test je pokazal plusek komaj viden in sem šla h G, ki je potrdil nosečnost; noseča pa sem bila že 10tednov

clock-img

09.05.2009, 08:21

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

vse je možno, sploh če si ga delala prezgodaj. glede na to, da ti sedaj zamuja že 3tedne, pač stestiraj še enga. če si nosečka, ti bo sigurno pokazal plusek. pa ne pozabi poročat rezultata. user posted image

clock-img

09.05.2009, 10:16

clock-img

Ajda A

pencil-img

117

men je tud že CB narobe pokazal - 2x, tko da bi šla še kšnga kupt:) upam da si user posted image

clock-img

09.05.2009, 11:41

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

vse je možno, sploh če si ga delala prezgodaj. glede na to, da ti sedaj zamuja že 3tedne, pač stestiraj še enga. če si nosečka, ti bo sigurno pokazal plusek. pa ne pozabi poročat rezultata. user posted image

ne 3 tedne, danes je 12 dan. od približne kalkulacije kdaj naj bi imela 0, ker sem imela ta mesec prvič O krvavitev, ki jo je potrdila tudi moja G. Potem pa sem brala, da O krvavitev takoj po ovulaciji. pa sem še pušenjaku pisala če je res to. pa mi je nabil nek strašno učen odgovor, kjer nej bi bila možnost ta, da pri ženskah z daljšimi cikli, pride prvo krvavitev, pa potem O.

user posted image

tako, da po izračunih po njegovem,nej bi mi zamujala 12 dan. če je bila pa krvavitev takoj po O, pa 15 dan.

moj cikel je od zadnje m ( 23.3. ) danes 48 dan. user posted image

moj že zgublja živce. tko, da razmišljam, da bi šla na krvnega.

clock-img

09.05.2009, 11:48

clock-img

Anonimen

sibaj u lekarno po nov test...pa ja, javi nam!

clock-img

09.05.2009, 12:13

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

A sicer maš redne cikluse? Jaz včasih po dva meseca nisem mela M, pa nisem bila noseča. Pač nobenega reda.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

09.05.2009, 15:27

clock-img

kenya

pencil-img

424

Meni je pri drugi nosečnosti test pokazal plusek šele 12. dan ko mi je M zamujala, prej pa prav tako nič.
Po moje bo treba za vsak slučaj še en test narest.

clock-img

09.05.2009, 20:30

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

krvnega nevem če delajo čez vikend, raje bejž po tester v lekarno. user posted image
pa držim pesti, da bosta user posted image .

clock-img

10.05.2009, 13:21

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

včeri nisva uspela do mullerja pridt, danes je pa zaprt. upam, da bova ta teden ZVEDLA pr čem sva.

clock-img

12.05.2009, 06:46

clock-img

anika87

pencil-img

767

Kako si mojca? Kaj novega?

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

13.05.2009, 11:11

clock-img

robika

pencil-img

290

Zdravo,no tudi moje M ni bilo vec kot en mesec,naredla sem 4 teste vsi so bili negativni,potem pa sem imela G zaradi papa in glej ga tam ugotovijo da sem noseca 5 tednov,bila je pozna oploditev,zdaj pa smo ze v 12 tednu,to pa bo 3user posted image

clock-img

13.05.2009, 23:13

clock-img

Liiya

pencil-img

10

Živjo,

tudi jaz sem bila do v včeraj v isti situaciji.. testi negavni, zadnja menstruacija 20.3., no včeraj sem naredila še zadnji test in pokazal se je + user posted image . Tako da še prejšnji teden je bil negativen in sem že obupala da sem zanosila, včeraj pa pozitiven in me je čisto presenetilo. Kakšen zaspanček se je malo izgubil na poti, da sem tako pozno zanosila...
Sporoči ko boš izvedela... držim pesti!

Lp

clock-img

14.05.2009, 01:31

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: Liiya

Živjo,

tudi jaz sem bila do v včeraj v isti situaciji.. testi negavni, zadnja menstruacija 20.3., no včeraj sem naredila še zadnji test in pokazal se je + user posted image . Tako da še prejšnji teden je bil negativen in sem že obupala da sem zanosila, včeraj pa pozitiven in me je čisto presenetilo. Kakšen zaspanček se je malo izgubil na poti, da sem tako pozno zanosila...
Sporoči ko boš izvedela... držim pesti!

Lp

Kako lepo Liiya......res prijetno presenečenje..user posted image user posted image ..... Želim ti zdravo nosečnost brez težav.... Hvala za upanje...Bova vidla, kaj bo....Dele si iščem novo G, da me pogleda, čim preje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem