writing-img

test za nosečnost

clock-img

03.04.2006, 10:58

clock-img

Anonimen

ZANIMA ME ČE OBSTAJA KAKŠEN TEST, KI POKAŽE NOSEČNOST PRED IZOSTANKOM MENSTRUACIJE? IZKUŠNJE?

clock-img

03.04.2006, 11:00

clock-img

andreja84

pencil-img

17

raje pocakaj na dan ko naj bi bila.ker je veliko bolj zanesljivo.drgac pa so izjeme ko pokazejo ze pred dnevom

clock-img

03.04.2006, 11:02

clock-img

BUBU

pencil-img

14

Pred prejšnjo nosečnostjo sem imela M na 24-30 dni, ko sem 28. dan opravila test, je pokazalo user posted image .

clock-img

03.04.2006, 11:07

clock-img

Anonimen

Jst sem delala danes zjutraj test romed pa mi je pokazal dve črtici z jutranjim urinom(predvidena M je 5.4.) ko pa sem delala isti test dve uri kasneje pa no pokazal nič. Tko da ne vem na čemu je sedaj stvar sem ali nisemuser posted image .
lp

clock-img

03.04.2006, 11:37

clock-img

barby113

pencil-img

78

V jutranjem urinu je največ nosečnostnega hormona, tako, da je zelo verjetno, da si res noseča. Moji sestrični je test pokazal, da je noseča že 4 dni pred izostankom menstruacije, je pa po moje odvisno od vsake posameznice kajti vsako telo reagira drugače.

Sicer pa čestitam, če ti je uspelouser posted image .

clock-img

03.04.2006, 16:29

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

jaz sem ga delala pred izostankom M ampak ene 10dni prej...test je biv negativen
po izostanku M pa sem ga delala in test je biv pozitiven
vso srečo

clock-img

03.04.2006, 23:19

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ponovi test čez nekaj dni.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

04.04.2006, 07:23

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

en test se kupi v mullerju ki ga lahko delaš 10. dan po predvideni oploditvi. Jaz sem ga naredila in mi je pokazal bledo črtico tako da sem še naprej ostala v negotovosti in ponovila prvi dan izostanka s CB

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem