cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

test za sladkorno - Ljubljana poliklinika

clock-img

09.05.2005, 10:48

clock-img

Kiki

pencil-img

79

Se opravičujem, ker to vpr. postavljam še tukaj, ampak tukaj ste največ tiste ki ste že mamice in mogoče dobim od vas odgovor.
Doletela me je ta "sreča" da moram iti na test za sladkorno, oz. spiti tisto sladkano vodo. Zanima koliko časa to vse skupaj traja? Da spiješ tisto in da ti zmerijo, pojma nimam kako to izgleda? Vsaj približno, da vem skombinirati s službo. Na napotnici mi najprej piše mislim da 50mg in potem še 100mg. Predvidevam da moram potem dvakrat tja? Ali mi naredijo vse v enem dnevu. Vsem najlepša hvala za pomoč!

clock-img

09.05.2005, 10:54

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Jaz sem tudi bila ampak ni bilo kritične meje,čakala pa sem res kar precej časa ne vem v čem je bil sploh problem,res da je tak test,da je treba čakati ampak jaz sem tudi na izvid čakala kar dolgo.

clock-img

09.05.2005, 12:08

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Pozdravljena!

Test OGGT z 50g glukoze traja eno uro. Prideš, popiješ in potem počakaš eno uro.
Test OGGT z 100g glukoze pa traja cel dopoldan. Prideš, popiješ (fino je da imaš limono s sabo) in potem ti trikrat merijo nivo sladkorja z razmakom ene ure.

LP Tina

Mislim pa, da moraš za teste it tja dvakrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem