writing-img

testi-stotič

clock-img

12.09.2005, 08:50

clock-img

lory05

pencil-img

283

Pozdravljene punce,

jaz od danes naprej ne pričakujem .Moja sodelavka je lani naredila dva testa CB v razmaku enega tedna in oba sta bila negativna, zdaj pa ima punčkico. To razumem, zarad premalo hormona itd. Zanima me, če se je kateri zgodilo obratno, da je bil test pozitiven in pol ni blo nič?!
Jutri nameravam narediti test, če danes ne bo

clock-img

12.09.2005, 09:19

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Upam da ti jutri test pokaže in se ti tako ne bo potrebno ubadati z mislijo kaj pa če sem vseeno noseča.

clock-img

12.09.2005, 09:49

clock-img

S22

pencil-img

241

DRZIM PESTI,KAJTI TUD JAZ UPAM NA BLIZNJI+.

clock-img

12.09.2005, 10:14

clock-img

A_A

pencil-img

310

Lahko se zgodi, da imaš v času ko čakaš na pozitiven test, potem pa imaš zgodnji SS (lahko izgleda isto kot , le malo močnejša s krči). Takšen zgodnji SS statistično niti ni tako redek, večina žensk pa sploh ne ve, da ga je imela. S tem ko ženske testirajo pred izostalo odpirajo Pandorino skrinjico, zato strokovnjaki svetujejo, da nismo tako neučakane in počakamo s testiranjem par dni po izostanku. Jaz osebno nisem še nikoli delala testa (sem vedno počakala mojo ), pa je september 7 mesec poskušanja. Ko bom , pač bom - en dan gor ali dol.

clock-img

12.09.2005, 11:33

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Tudi jaz ti drzim pesti, da bo .

Ceprav sem jaz do sedaj samo enkrat ali dvakrat test naredila, sem vedno kaksen dan pocakala, potem je pa vmes ze prisla .Je pa tezko cakat, to vemo .

clock-img

12.09.2005, 12:02

clock-img

MiaSophia

pencil-img

182

Očitno nas je nekaj, ki planiramo testiranje Meni M že pošteno zamuja, no, vsaj do zdaj je bila zmerom na 26 dni...Pa kar nekako odlašam, a bi šla v lekarno po test, al bi šla raje v laboratorij vodo dat (čeprav je najbrž isto? )...Bom še najbrž počakala...Al pa tut ne..Pa sej se ne morem čist odločit. Heeelp!

clock-img

12.09.2005, 15:06

clock-img

Anonimen

Kar nekaj dekletom je test že pokazal lažno pozitiven rezultat, samo kolikor se spomnim smo vse delale pred izostankom menstruacije. Testi niso zaznali beta-HCG ampak kakšne druge HCG-je, ki se lahko sicer izjemoma nekoliko povišajo v času tik pred M. ali ob O. (kar se je naredilo meni). Ampak če ti je M. že izostala lahko mirno narediš test, bo že prave HCG-je zaznalo.
Držim pestke!

clock-img

12.09.2005, 15:50

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Jaz sem tudi naredila test 1 dan po izostali M in je pokazalo pozitivno. Sedaj, ko sem to brala sem šla še enkrat naredit tes (10 dni po M) in je bil še enkrat pozitiven. Mislim, jaz sem tudi en norček.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem