writing-img

thermanna...kopanje+kosilo

clock-img

11.03.2011, 08:50

clock-img

sju

pencil-img

176

ali je katera bila...ali se splača ali je kosilo bolj slabo in se bolj spalača it jest v kako zunanjo restavracijo

Hvala,

clock-img

24.03.2011, 08:32

clock-img

Morales

pencil-img

15

naša dva smrkca user posted image sta zelo zadovoljna, moje mnenje je, da je na visokem nivoju!

Lepi dan vsem!

Želite pozitivno vplivati na svet? Najprej uredite lastno življenje.- Lao Ce

clock-img

24.03.2011, 22:28

clock-img

majcci

pencil-img

521

Mi smo bili pred kratkim, pa nam hrana ni bila všeč, tako da bomo naslednjič jedli nekje zunaj.

clock-img

25.03.2011, 08:53

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

No way da šetam not in ven... ko smo jedli v njihovi restavraciji, smo bili zadovoljni...drugače pa smo si sendviče zraven vzeli in šli potem na kosilo na poti domov

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

25.03.2011, 08:58

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

IZVIRNO SPOROČILO: sju

ali je katera bila...ali se splača ali je kosilo bolj slabo in se bolj spalača it jest v kako zunanjo restavracijo

Hvala,

Mi smo 1x jedli na bazenu. V bistvu je jedla samo hčerka, ker sva mida pretiravala že pri zajtrku in večerji. Nisem imela občutka, da bi bila hrana tako slaba. Izbrala si je pohan šnicl in pomfri ali pa so bile testenine z omako. Ne vem točno. Smo pa hodili občasno jest v križišče - na vem kako se imenuje gostilna.

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 25.3.2011 9:02:39 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem