cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tifol

clock-img

14.10.2005, 10:07

clock-img

Anonimen

hallo
Moram povedati, da se mi ta forum zdi super, ker sem ze nasla precej odgovorov na moja vprašanja.
Zanima pa še me vseeno, če med menstruacijo user posted image   prenehate jemati tabletke tifol? user posted image
Ali jih normalno jeste dalje?

user posted image

clock-img

14.10.2005, 10:10

clock-img

Anonimen

Sama sem jih jedla normalno dalje, ker gre za vitamin iz skupine B in če ga je v telesu več, kot ga le-to potrebuje, se izloči z urinom. Nekateri ginekologi sicer pravijo, da se lahko tudi prekine z jemanjem od menstruacije do ovulacije. Stvar odločitve posameznika, bi rekla.

clock-img

14.10.2005, 10:12

clock-img

Bojana 78

pencil-img

81

Tudi jaz jemljem Tifol neprekinjeno. Torej tudi med menstruacijo. LP

clock-img

14.10.2005, 10:13

clock-img

Anonimen

Najlepša ti hvala za hiter odgovor user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.10.2005, 10:47

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

No, pri meni je trajalo nekaj časa, da sem zanosila in sem po parih mesecih poskušanja začela jemat folno kislino samo od O do M in po tem, ko M ni bilo še približno prve tri mesece nosečnosti.

Pa, da čimprej rata tudi vamuser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

14.10.2005, 10:53

clock-img

Azaleja

pencil-img

324

Jaz jemljem Tifol neprekinjeno po nasvetu moje G, itak se pa ta vitamin v telesu ne nalaga tako, da telesu v nobenem primeru ne škoduje, koristi pa zelo.

Lp, Azaleja  

clock-img

14.10.2005, 20:08

clock-img

bostajn554

pencil-img

2

jaz sem jedla tifol 6 mesecev po proporočilu moje g in ni nič narobe zato tudi priporočajo tablete še tri mesece ko si že zanosil veliko sreče.user posted image

clock-img

17.10.2005, 09:54

clock-img

Reja

pencil-img

545

Ojla.

Jaz jih jem neprekinjeno, mi je ginekologinja tako svetovala.

clock-img

17.10.2005, 09:56

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem jedla Tifol samo prve tri mesece nosečnosti.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

17.10.2005, 10:22

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Nič ne škodi, če ga ješ neprekinjeno, seveda - razen denarniciuser posted image . Sem Savinjčanka in ga jem od O do M, hehe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem