cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tiste ki ste s sexom sprožile porod

clock-img

11.11.2009, 09:58

clock-img

Anonimen

Me zanima koliko dni pred PDP-jem ste bile?  Kdaj se je potem porod začel, pa na kakšen način(popadki, odtekla voda..)! Pa kolikokrat ste prakticirale to, predno se je začelo?

clock-img

11.11.2009, 13:33

clock-img

luan

pencil-img

716

Evo, jaz sem šest dni do roka in se že tri tedne ful crkljamo pa nič.Tako, da ne verjamem, da to sploh deluje.Ali pa mogoče ne delamo pravuser posted image .

Bi tudi jaz rabila kak konkreten recept.user posted image

clock-img

11.11.2009, 17:24

clock-img

mamica2009

pencil-img

490

Še noben ni not ostal pa tudi vajin no bo.Kdor čaka dočaka.user posted image

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

clock-img

11.11.2009, 19:32

clock-img

lepi čeveljc

pencil-img

7

Menda je trik v spermi (vsebuje hormone, ki mehčajo maternični vrat).

clock-img

11.11.2009, 19:42

clock-img

luan

pencil-img

716

IZVIRNO SPOROČILO: lepi čeveljc

Menda je trik v spermi (vsebuje hormone, ki mehčajo maternični vrat).

Ja vemuser posted image , saj zato pa user posted image .
Aja pa ena je napisala, da ni še nobeden not ostal.Je ja.Sem brala enkrat v enem časopisu, da so eno indijko operirali, ko je bila stara šestdeset let pa je imela kosti ploda not.Ali nekaj podobnega.Tako da tudi not so že ostaliuser posted image .

clock-img

11.11.2009, 21:40

clock-img

somic

pencil-img

1241

ma kaj ni fora v tem, da ženska doživi orgazem in se s tem porod sproži (user posted image user posted image user posted image ). mislim, da sem tako slišala. imamo pa pri nas še nekaj časa, pol bomo pa sprobavali in preverili, če to drži ali ne.

kar se tiče tiste indijke... otrok ji je okamenel in so ji čez pribljižno 20 let izrezali ven to gmoto, ki je zgledala kot fosil. čisto tako za info...user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

clock-img

12.11.2009, 08:27

clock-img

pipi

pencil-img

106

Ojla,

jaz sem bila dva dni čez rok, okoli 14h sva bila v akciji, ob polnoči smo zibali. Mogoče naključje ali pa tudi ne. Orgazma nisem doživela.

clock-img

12.11.2009, 09:13

clock-img

emina83

pencil-img

428

No, pri meni je bilo pri obeh takole.  14 dni pred pdp, sma sexala, in je prišlo obema. Meni FULLL, da mi je kr cel trebuh utripal. Tak močnega orgazma, pa še nisem nikoli prej čutila. Se mi je pa pol porod začel s popadki-obakrat. Približno 7-8 ur po sexu. Fora je v tem, da sperma mehča mat. vrat, tvoj orgazem, pa povzroči krčenje maternice. No vsaj pri meni je bilo tako.

Sam jaz s sexom nisem hotela sprožiti poroda, se je zgodilo samo od sebe.

Pa srečno!

clock-img

12.11.2009, 12:14

clock-img

Alči

pencil-img

219

Joj, midva sva skos...sploh nisem vedla da lahko to sproži porod, ampak men je ful dogajalo in sem skos po mojemu skakala, pa sem bla 7 dni dni čez rok, pa ni nič pomagalo. Pa še to se nisem sama dost odpirala niti nisem mela močnih popadkov....Bolj lari fari, če mene prašate.

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

clock-img

12.11.2009, 12:19

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

dejstvo je, da sperma mehča maternični vrat, a ne sproži popadkov.

Ko bo čas bo bebica v tvojem naročju, s sexom, brez sexa, s hudimi ali manj hudimi bolečinami, skratka ven bo prišla.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

clock-img

12.11.2009, 14:32

clock-img

Anonimen

Jaz ne verjamem, da lahko karkoli sproži porod, če telo ni pripravljeno, razen geli, umetni popadki in ostalo, kar imajo v P. Mogoče razne stvari delujejo, če bi se že samo od sebe začelo zelo kmalu, sicer pa ne.
Sem bila pošteno čez rok (10 dni) in sva poskušala vse, seksala vsak dan, imela sem več orgazmov v eni rundi, hodila po stopnicah kot zmešana, vozila sobno kolo, se vozila po makadamu 50 km (med vožnjo sem upala, da se nič ne začne, ker sva bila v hribih bogu za hrbtom), se nalivala z donatom... nič ni pomagalo, dokler me niso priklopili na umetne popadke. Tak da naslednjič se zagotovo ne bom tako trudila z vsem možnim početjem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem