writing-img

točen podatek

clock-img

01.04.2005, 23:40

clock-img

sabini

pencil-img

466

Me pa res nekaj zanima jaz sem namesto mojega šefa sama izpisala plačo za zadnjih 12mesecev za porodniško. Ker moj šef pač ne zna :zmeden:On je samo dal žig in upam da sem prav izpisala gledala sem plačilne liste kjer je vpisana OSNOVA ZA OBRAČUN PRISPEVKOV . Mogoče katera ve ki ima s.p. da si je sama pisala :in sicer kaj če sem narobe napisala upam da oni lahko preverijo na socialni če je bla višina mesečnega dohodka narobe napisana ? Ali te v primeru, če nebi bili točni zneski obvestijo?Bojim se da nisem npr.preveč napisala pa bom dobila višjo porodniško pol bi blo pa kaj narobe bi mogla pa denar vračat hmmm pač ne vem sam naglas razmišljam ?Se kateri sanja :)-:)-:)-:)-kaj mislim vprašat?

l.p.:nosecka:

clock-img

02.04.2005, 04:01

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mislim da moraš vpisat bruto brez prevoza in malice seveda. Ne dam pa roke v ogenj.

clock-img

02.04.2005, 14:58

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Pozdravljena!

Meni so sicer plače vpisali v službi... Vpisala je pa bruto znesek ki sem ga prejela (sem preverjala potem na plačilni listi). Lahko pa tudi preveriš z izpisom ki si ga dobila za dohodnino (mi imamo vse spisano po mesecih, tako da nisem imela težav pri preverjanju).

LP Tina:nosecka: (še en dan in pol)

clock-img

02.04.2005, 16:01

clock-img

india

pencil-img

5342

Vpišeš bruto znesek, seveda ne moreš upoštevati malice, prevoza.
:miska:

clock-img

04.04.2005, 14:04

clock-img

Žaža

pencil-img

149

Sabini, saj imaš prav. Osnova za obračun prispevkov je dejansko tvoja bruto plača.
Bruto plača pa je plača brez prevoza in malice, tisto so dodatki.
Si kar prav napisala.

clock-img

05.04.2005, 16:13

clock-img

Carmen

pencil-img

126

Ja, Lunca1 ima prav. Vpišeš tisto višino plače, ki jo prijaviš tudi pri dohodnini, torej brez malice in vožnje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem