writing-img

torta za 2.rojstni dan

clock-img

10.01.2009, 17:09

clock-img

monika trtnik

pencil-img

66

malo razmisljam,da bi to leto sama spekla torto moji puncki za 2.r.d,ker nimam ravno veliko izkusenj s peko tort,ima mogoce katera kaksen enostaven recept za dobro torto,katero bi pekla v modelu kuzek(pa ne recept za torto nuttela,,,ampak recept,ki je primeren vecjemu,ne okroglemu modelu)RES HVALA za pomoc!kaj ste postregle poleg torte na praznovanju?lp

clock-img

10.01.2009, 18:05

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Poišči na kulinariki recept za " torto, ki nikoli ne pade dol ".
Ta biskvit res vedno uspe.
Potem pa, prerežeš na pol, daš noter odcejeno sadje iz konzerve in stepeno sladko smetano, pokriješ in premažeš s stepeno smetano. Okrasiš z bombončki.
Ta je res enostavna in sočna.
za kužka lahko poniš tudi s pudingovo kremo ( puding in smetana ) ter preliješ s čokoladno glazuro ter okrasiš.
Jaz poleg torte ponudim smetano, sadno solato ali kakšno kremo ( odvisno od torte ), vino ter jabolčni sok / vodo.
Za otroke lahko narediš tudi npr,. pečene hrenovke, ribje palčke, piščančje krokete,...za tastare pa narezek, tople kruhke ali kakšno testeninsko solato.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

10.01.2009, 18:59

clock-img

Hans

pencil-img

501

Poišči na kulinariki recept za " torto, ki nikoli ne pade dol ".  ... se popolnoma strinjam z nualo. Res super recept. Obliješ pa s čokolado ali pa s smetano in posipaš s čokoladnimi mrvicami. Za otročke speci pizzo, tople sendviče, za odrasle pa narezek, meni je všeč pladenj z mnogimi siri - daj prosto pot domišljiji.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem