writing-img

trak za nošenje otroka

clock-img

02.01.2011, 14:44

clock-img

sbnc

pencil-img

23

Razmišljam o nakupu traku za nošenje otroka, in sicer se zaenkrat odločam med Sleepy wrap in Amazonas. Ima katera kake izkušnje, kateri se bolj obnese? Brala sem, da naj bi bil Sleepy wrap neprimeren za poleti, ker je otroku prevroče, in neprimeren za večje oziroma težje dojenčke?

clock-img

02.01.2011, 14:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.01.2011, 16:34

clock-img

izgubljena_ovcka

pencil-img

438

No, jaz imam sleepy wrap in sem zalo zadovoljna. Zakaj bi bil neprimeren za večje otroke? Ko se ga enkrat naučiš pravilno zavezat (mora bit na tesno) lahko v njem nosiš tudi 20 kil. Jaz z lahkoto dam noter tudi 2,5 letnika, devetmesečnika, ki ima malo čez 9 kil pa z lahkoto nosim notri in ga uporabljam skoraj dnevno od njegovega rojstva naprej.

Res je, da pa zna biti poleti obema vroče... Prav tako pa n i primeren za nošenje recimo na hrbtu, ker je raztegljiv (čeprav se da tudi tako nosit ampak strokovnjaki tega seveda ne priporočajo). Za te namene je boljši t.i. woven wrap (širši, neraztegljiv ampak ne znam ti povedat pa katera firma dela take, imam izkušnje samo s sleepyjem).

clock-img

03.01.2011, 09:33

clock-img

Tretjedete

pencil-img

69

Zdravo!

Jaz sem si pred kratkim kupila sling od Hoppediza; tkanega, imajo pa tudi raztegljivega, enaka varianta kot Sleepy wrap. So pa imeli vse slinge na znižanju -20%, tako da se ti splača pogledati... Oba sta sicer super, ampak se tkani meni zdi bolj uporaben....

Aja, kupila tule www.da-da.si.

clock-img

04.01.2011, 18:22

clock-img

Oren

pencil-img

258

Jaz sem imela Sleepywrap in ga ne morem prehvalit...super za nošenje mala je uživala jaz pa tudi.

clock-img

22.01.2011, 14:33

clock-img

sbnc

pencil-img

23

No, smo kupili Sleepywrap in se počasi navajamo, zaenkrat nam kar gre user posted image Me pa zanima, kako oblečete dojenčke za ven? Sedaj, ko se še privajamo, se nosimo samo noter po hiši, ne vem pa čist dobro kako bi ga oblekla za ven, sedaj pozimi, da mu bo še vedno udobno, spomladi pa, da mu ne bo prevroče... user posted image

clock-img

22.01.2011, 16:31

clock-img

Čili 1

pencil-img

126

Sleepy Wrap je bil meni super, mala mi je v njem spala po 4 ure na dolgih sprehodih (dokler je bila še v ležečem položaju). Ko je postala težja, je nisem mogla več tako dolgo nositi. V sleepyja otročka ni težko 'zmontirat'. Meni je fizioterapevtka točno pokazala priporočljiv položaj za otroka.

Amazonasa pa nisem probala, ampak zgleda ok. Jst sem pristaš raztegljivih nosilk, ker sem na začetku kupila Baba Sling in bila čist razočarana (je popolnoma neprožen) in jst na noben način nisem tamale uspela lepo notr dat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem