cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

trdi in mehki nastavki pri aventovih magičnih lončkih

clock-img

13.10.2006, 20:25

clock-img

Reza

pencil-img

70

Zanima me, zakaj so beli nastavki mehki, zeleni pa trdi? Slišala sem, da zaradi zobkov. Pa ne vem, če drži. Ali katera ve kaj več o tem. Moja ima 2 zobka, pa me zanima katerega naj ji kupim.

Hvala vsem, ki se trudite z odgovori in nam pomagate.

29. decembra se je rodila naša Ava.

clock-img

13.10.2006, 20:33

clock-img

Anonimen

moja dvoletnica me še kr mehke, ker tatrde tako pogloda da dobijo prov ostre robove. zame so zanič!

clock-img

13.10.2006, 21:23

clock-img

eya

pencil-img

4615

Če se ne motim, so mehki nastavki za dojenčke po 3. mesecu, trdi nastavki pa po 6. mesecu...

clock-img

13.10.2006, 21:54

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Zaradi zobkov je priporočljivo imeti trdi nastavek, ker bi si naj z mehkim drgnil po zobeh kar pa seveda povzroča tolikokrat omenjeni KARIES.

clock-img

13.10.2006, 21:55

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Trdi nastavek pa kao naj nebi vlačili po zobeh(če verjameš).user posted image

clock-img

13.10.2006, 21:59

clock-img

tulip

pencil-img

917

Punčka od prijateljice si je s trdimi nastavki poškodovala zobke, si jih je toliko drgnila ....tako da so verjetno boljše mehki!

clock-img

14.10.2006, 00:26

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Če se ne motim, so mehki nastavki za dojenčke po 3. mesecu, trdi nastavki pa po 6. mesecu...

Točno tako. Naš ta večji jih je uporabljal. Pa saj to piše na škatlici od nastavkov.

clock-img

14.10.2006, 08:40

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Mi smo pa naši kupili najnovejšo stekleničko od 18.mes. dalje.Drugače pije iz kozarca.Samo ko gremo ven, jo vzamem s sabo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem