writing-img

trebuh me peče

clock-img

28.10.2009, 19:42

clock-img

biga

pencil-img

838

Mogoče malo čudno vprašanje, ampak me vseeno zanima, če ima katera podobne težave. Sem v 22. tednu in me že dva dni peče (niti ne boli) na dotik koža na trebuhu, predvsem od strani. Otročka normalno čutim, tudi ne tišči me pretirano, razen ko se naprezam. Čudi me tole s kožo, kot da bi me nekaj trgalo. Dejansko, ko pobožam trebuh od strani, me peče. Kaj bi to bilo?

clock-img

28.10.2009, 19:57

clock-img

nynna

pencil-img

576

Mogoče strije. Samo ugibam ker jih še nisem imela. Poskusi namastiti kožo.

clock-img

28.10.2009, 20:01

clock-img

biga

pencil-img

838

Strij ni videti, mažem se z oljem, pa tudi v prvi nosečnosti nisem imela takih težav. Sem pomislila, da se koža razteza, ker mi trebuh kar hitro raste, in da zato peče.

clock-img

28.10.2009, 20:38

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

mogoče se ti upira v del, kjer imaš stanjšane in bolj občutljive mišice, tako je bilo pri meni. je pa zelo zoprn občutek!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

29.10.2009, 10:11

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

tudi mene je pekel, v dveh nosečnostih, v drugem trimesečju, potem se je umirilo. POnavadi me je peklo na istem mestu. Malo večkrat sem si tam namazala. Kaj drugega tako ne moreš. Stij pa na tem mestu nisem dobila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem