cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

trenirke sparky

clock-img

29.08.2009, 07:38

clock-img

NinaNiki

pencil-img

186

Že nekaj časa nazaj sem kupila par sparky bodijov, kaateri so ob pranju dobili čisto drugo obliko in zelo šli skupaj.Ali so trenerke kaj bolj kvalitetne??

clock-img

29.08.2009, 15:40

clock-img

ana b

pencil-img

1004

veliko sparky stvari in z vsemi zadovoljniuser posted image

clock-img

29.08.2009, 21:38

clock-img

Massa26

pencil-img

451

Jaz trenirk sicer nimam, ampak bodiji so mi pa super, veliko boljši od marsikaterih dražjih. Mogoče so različni tipi..

clock-img

30.08.2009, 07:49

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: ana b

veliko sparky stvari in z vsemi zadovoljniuser posted image

enako...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

30.08.2009, 08:11

clock-img

Anonimen

meni so tudi spreminjali obliko,... ampak že kakšna tri leta nazaj,... jih ne kupujem več.
mogoče se je zdaj spremenilo.

clock-img

31.08.2009, 12:45

clock-img

florecita

pencil-img

409

tranirke oz. sp. deli trenirk, so meni ok.
malo so kompaktnejše šivane, znajo barve pobledet (recimo kakšna temno modra-kot pri drugih stvareh....), drugače so pa ok, se ne hlačnice zamaknejo če to mislišuser posted image
sej vidiš že takoj koliko je k''kvalitetn'' kos. Vsaj jaz.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem